|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kakšne noseč.znake imate?
17.6.2008 13:28:59   
VRTNICA84
Pozabla sem ti napisat kdaj imam rok. Rok imam 25 januarja .

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.6.2008 13:34:24   
Anonimen
prvi pregled mam zej 1.7.08. sam kaj ko moraš zmeraj toliko časa čakati v ambulanti preden si na vrsti. Zej je pa še moj izbrani ginekolog odšel moram pa še drugega izbrati to je največja kriza k se komi enega navadiš  se morš že drugega.
Ta vzdevek mi je edino prijel ker katerega koli sm se spomnila je bil že zaseden.
lp

(odgovor članu mausilein)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
17.6.2008 14:45:13   
mausilein
ojla, vrtnica84, ne vem, kaj delajo v gen.posvet. še nisem bila. v katerem tednu user posted image  pa si?sory, nisem videla tvojega odg.na nasl.strani. verjetno nekje v 9.t. meni je zadnjič, ko sem se naročila na prvi pregled rekla, naj se naročim še kar na nuhalno svet., da ne bo potem prepozno, ker ta pregled delajo nekje med 11.-14. tednom.

Neposredna povezava do sporočila: 28
17.6.2008 16:58:40   
VRTNICA84
Meni ginekologinja ni nič rekla, da bi se mogla prijavit na nuhalno. Na genetsko posvetovalnico grem iz preventive. Tak sem misla, če mogoče veš kaj tam delajo.

Vandame glede ginekologov pa je tak. Jaz sem mela ob vsakem obisku drugega in sem jih že zamenjala, kar nekaj. Ker so vedno nekam odšli. Sedaj pa imam zelo vredu ginekologinjo. Če želiš mi lahko v zasebnem sporočilo poveš od kod si? Pa ti lahko mogoče pomagam in ti priporočim svojo ginekologinjo.

(odgovor članu mausilein)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.6.2008 19:28:19   
uršika***
Vrtnica nuhalna svetlina ni obvezna in ni v sklopu tvojega ginekologa. Naročiti se moraš sama - pobrskaj malo po netu in videla boš, kje vse opravljajo preglede. Naročiš se sama in plačaš okoli 70eu. Zelo pohvalijo Domžale in jaz bom šla tam, čeprav mi je Novo mesto dosti bližje. Pravijo, da se najlepše vidi.

Neposredna povezava do sporočila: 30
17.6.2008 19:41:01   
Anonimen
Vrtnica če bi ti znala odgovort na zasebno sporočilo bi ti pa sem prvič danes na forumu kle gor pa nimam pojma kak se to naredi. Sej sem zej izbrala drugo ginekologinjo k kateri moja sestra hodi k bo tud letos rodila pa pravi da je ful dobra pa prjazna. pa tud sama sm jo v prvi nosečnosti imela ko sm prišla na pregled pa je bila ful prijazna. Hvala vseeno za ponujeno pomoč

Neposredna povezava do sporočila: 31
19.6.2008 17:25:42   
katyy26
Hej hej....tud jst nosečka...user posted image user posted image
Zvedela 12.6., zdaj še samo čakam na ginekologa ki ga imam 16.julija da  potrdi to srečo...Zaenkrat mi slabo še ni, sem pa zelo občutljive VOLJE...ne vem no...bolj sm tečna vse me neki moti...ampak upam da bo kmalu bolje..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
19.6.2008 17:43:32   
VRTNICA84
Ojla!

user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image  ali user posted image . Želim ti čim lepšo noosečnost.
Tudi jaz sem bolj občutljive volje. Slabo pa mi je včasih bolj včasih manj. Odvisno od dneva. Meni se je občasna slabost začela pojavljat v 5 tednh.

(odgovor članu katyy26)
Neposredna povezava do sporočila: 33
7.7.2008 7:17:27   
mausilein
dobro jutro, punce.
vsem novim user posted image   čestitke in veliko sreče in zadovoljstva.
vrtnica84, kako je kaj s tabo? jaz sem bila 14 dni na bolniški, mi je bilo tako slabo, da sem samo poležavala. vsa hrana mi je neznosno smrdela,......
v četrtek imam končno prvi pregled, sem mislila, da ga ne bom dočakala. zdaj pa samo držim pesti, da bo vse ok.

zanima me, ali ima katera tudi občutek pritiska okoli mehurja. in rahlo zbadanje.

Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?