miškolinček
|
NAty, pri meni tudi ni nikoli povedal da ga lulat ali pa kakat, ko je bil pa 1,5 let star tako kot je šele tvoj pa sploh ne. Fantki so kasnejši kot punce, šele pri 2,5 do 3 leti ponavadi ostanejo podnevi brez pleničk. Lula pa zato vedno na stranišču, ker v pleničko tudi skoz po malem lula. Ko je pa brez pa se počasi nauči zadrževati in šele takrat ve kdaj ga ''tišči''. JAz ga nisem nikoli silila pa tiščala na khalico. Se mi je zdelo brezveze da tam čepi če ne ve zakaj se gre. Zdaj ko je pa že 2,5 leti star,pa že razume veliko stvari je bolj doumljiv in sem sklepala da bo tudi vedel da se v hlačke ne lula. Pa je hitro pogruntal, samo na začetku ni znal zadržat pa je bil skoz moker, pač smo se dva dni preoblačili, dokler ni cunj zmanjkalo, potem je pa sam začel govorit da ma gatke, pa da bo povedal. Mislim da ma tvoj Nejc še veliko časa glede na starost, vse ob svojem času. Je pa res da je lažje če je otrok doma, jaz sem izkoristila priložnost, ko je bil prejšnji teden doma in smo poskusili. So mi pa tudi vzgojiteljice v vrtcu rekle, da ko bomo začeli, da moramo povedat, da bodo potem tudi one to prakticirale, ker drugače se bo težje odvadil, tako kot je Sandra napisala. Pa Tejkaz tudi tvoja punčka ima še čas, saj sje še majhna ne skrbi, pri nas se je tudi kahle bal, pa sem kupla nastavek, zdaj se pa že zmišljuje kam bo šel, pa ma rajši kahlico ker se lahko sam gor naštima. Pa tudi jaz rajši to vidim mi ga ni treba dvigovat.
|