sandra123 -> RE: Avgustovke´08 - 3.del (30.7.2008 19:37:39)
|
A je že kaj novičk o Naty???? Jo ful pogrešam danes....pa je verjetno ne bo zdaj več na spregled...upam, da je vse ok...Erin, sporoči, ko boš kaj vedela[sm=smiley1.gif] Punce, ko pravite, da same sebe komaj prenašate....se pridružujem....sem že 2 dni sitna, nič mi ne paše, noge mi otekajo, moj [sm=love.gif] me verjetno že komaj prenaša[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...počasi se bomo res vse naveličale stanja v katerem se trenutno (še) nahajamo... Mene je pa malo prej moja princeska klicala...sem bila kar v [sm=9nebesa.gif]...pa spet je najprej vprašala, kako sta [sm=duda.gif][sm=duda.gif] in če sta že zunaj [sm=smiley1.gif]...Sva se pa z [sm=love.gif] dogovorila, da nikomur ne bova dajala informacij o tem, da lahko jutri ostanem v P......folk kar naprej klicari, tako, da sva zdaj glede tega že oba nervozna[sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif] - res ne vem, kaj se vsi tako ukvarjajo z menoj, tudi tisti, ki me po par mesecev niso "šmirglali"...Firbci[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...V glavnem...sva se z mojim najdražjim dogovorila, da bova poskusila jutri iztržiti še zadnji prosti vikend - da še malo živam, predvsem s svojo princesko, ki naj bi se vrnila v nedeljo...če mi bo to uspelo iztržiti, grem v ponedeljek v P z vsem in bom potem čakala na dan D....Držite pesti, da mi bo uspelo...torbo bom pa vseeno nafilala do roba....za vsak slučaj[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|