Krysia
|
K_a_t_j_a in Matjaž, čestitke za Jana! Pa da bi čimprej prišli domov, ker se je K_a_t_j_a že nagledala tiste P, a ne? Sem ugotovila, da moram malo bolj pogosto čekirat, kaj se dogaja, drugač sem v zaostanku in ne vem koliko julijskih avgustovčkov že imamo Sandra123, mogoče te pa presenetijo pa ti dajo kakšen datum v bližnji prihodnosti? Pa še vse strokovnjake boš imela na dosegu roke, tako da bo za vse dobro poskrbljeno, a ne? Pablo, a ti boš pa kar še malo počakala? No, saj ... da se malo sprosti gneča v P, a ne? Pa čestitke, da ste zrihtali gnezdece ! Itak je vedno še kaj za narediti, ampak glavno, da ste lahko v svojem stanovanju. Naty13, drži se, vse smo s tabo! Zoja Miša, za Magnesol tudi jaz ne vem. Kaj pa če pokličeš v lekarno ali pa G pa vprašaš? Daja27, ti si imela pa pestro ... Drži se pa čim manj takih prisilnih počitkov v P. Ko greš naslednjič, prineseš štručko domov, prav? Erta, jaz nisem imela še nobenega vaginalnega pregleda ... samo imam rok šele 23.8. - ne vem, a to pride čisto na koncu al kako. MV mi tud niso nikol meril, samo trebuh - od sramne kosti do vrha maternice. Za vožnjo pa mislim, da ni nič zakonsko določeno, do kdaj lahko vozimo. Jaz zadnje 2 tedna bolj štrajkam in se pustim vozit okrog. Če bi bilo treba, bi se tud še kam odpeljala, ampak če mi ni treba, mam rajši, da me kdo drug pelje. Al pa vsaj da je kdo z mano v avtu, no ... se nakak bolš počutim ... čipka, ne vem ... nimam pametnega nasveta. Mogoče bi se vseeno jutri šla pokazat, pa bo pol že Pušenjak povedal, kaj on misli ... No, tako, sem mislila, da bom samo mal pokomentirala, pa je kar nekaj teksta ratalo Lepo se imejte!
|