sayuri -> RE: Avgustovke´08 - 3.del (12.6.2008 18:32:51)
|
Živjo punce. Me katera sploh pogreša [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Vidim, da čvekate, kot da vam za ritjo gori [sm=smiley36.gif]. JAz sem danes nekam čudne volje. Mi je bilo že zjutraj v postelji slabo in se mi je zdelo, kot da bi omedlela... Mi je bilo tko čudno [sm=zmeden.gif] Potem je bil pa pritisk spet tko čudno nizek 80 / 51 [sm=smiley29.gif] Sem na viziti prosila, če bi mi lahko spet kri pogledali, da vidim, kaj je s tem hemoglobinom. Pred 4 tedni je bila vrednost 84, pa nimam občutka, da se boljša [sm=smiley13.gif]. Pa mi je ta dr. Tašev rekel, naj se ne smilim sama sebi [sm=smiley22.gif][sm=smiley22.gif][sm=smiley22.gif] Sem bla čist šokirana [sm=smiley13.gif]. Nč se ne smilim sama sebi madonca [sm=smiley35.gif] Samo nekaj sem prosila [sm=smiley26.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley34.gif] Bom jaz raje rekla mojemu G. On je čisto drugačen. Tale Tašev je pa čisto zoprn [sm=smiley26.gif] Drug teden Včeraj sem imela UZ pri svojem G [sm=rozacrtici.gif] ima 1950g, [sm=modricrtici.gif] pa 1940g. [sm=smiley1.gif] Lega je še vedno ista, tko da sva se včeraj z G malo pogovarjala o CR. [sm=smiley5.gif] Me je kar nekaj strah [sm=smiley5.gif][sm=smiley24.gif][sm=bad.gif] Ma kaj pa vem - skoz sem "sanjala" o naravnem porodu...tko, da me zdaj pa kar nekaj daje [sm=zmeden.gif] Drugače je z malima vse ok. Je pa bolj malo plodovnice [sm=smiley24.gif]. Drug teden bomo ponovili UZ in če bo plodovnice še manj, bo treba it v akcijo [sm=smiley5.gif] Sem prosila Likarja, da bi rada pri njemu rodila - da mi on naredi CR, pa je rekel, da bomo res tako naredili - da naj samo lep datum izberem[sm=smiley1.gif] Joj, vam povem, da je tole angel, ki me čuva.[sm=9nebesa.gif] Jaz sploh ne vem, kako naj se mu za vse zahvalim [sm=smiley1.gif] Drug teden bom v 34. tednu. MAla dva imata lepo kilažo, fajn bi bilo, da še na zrelosti pridobita. [sm=smiley1.gif] Saj če bo stanje plodovnice drug teden enako, kot včeraj, potem bom še lahko zdržala. Drugače pa v porodnišnici ostajam do poroda. potem se pa samo v zgornji štuk preselim. [sm=smiley1.gif] Punce, mislim na vas. Počivajte, držite se...uživajte v pripravljanju cunjic, kotička za [sm=duda.gif] in v nakupih. LP
|
|
|
|