rjavi zobki (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

miha_b -> rjavi zobki (9.6.2008 18:51:26)

Pozdrav

Zanima me če je imel še kdo podobne izkušnje. Namreč naša mala )3 leta=je imela lepe bele zobke
nakar smo morali zaradi bolezni jemati antibiotike. Nekje v tem času ali celo malo prej smo
pa opazili da so se ji zobki obarvali rjavo. Rekli so da je to zaradi zdravil in da bo po nekaj
mesecih izginilo. No od takrat je minil vsaj en mesec zobki pa niso nič manj rjavi.
Dvomim da bi bilo lahko kaj drugega , ker so se zobki obarvali zelo na hitro.

je imel kdo take izkušnje in če ja, koliko časa to res traja?
peremo zobke redno, parkrat na teden tudi z pasto

lp

miha

jakaracman -> RE: rjavi zobki (9.6.2008 20:39:13)

Ja zdravila znajo zabarvat, vendar to potem izgine.Jaz svoji skoraj triletnici perem zobke vedno z pasto.To počnem odkar ima zobeke.

Pobalami -> RE: rjavi zobki (9.6.2008 20:52:15)

Ja je trajalo ene 2-3 mesece.

Felicity -> RE: rjavi zobki (9.6.2008 20:58:29)

Ja, naši se je tudi to pojavilo ob jemanju antibiotikov, samo so bile bolj obloge, ki so se naredile na zobkih. Jaz sem ji zobke večkrat zdrgnila z mokro vatko in je šlo kar lepo dol.
Poleg  rednega umivanja zob z otroško zobno pasto, seveda. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

MAŠKA -> RE: rjavi zobki (9.6.2008 21:33:31)

Pri nas je bilo isto, predvsem po Ospenu. Zelo učinkovita je bila zobna pasta Nenedent, kupi pa se v Lekarni.

doroteja23 -> RE: rjavi zobki (11.6.2008 12:53:48)

Tudi naša ima rjavkaste zobke. In to samo odspredaj. Jih redno peremo, ampakm so nam rekli da naj to nebi izginilo. Antibiotik smo imeli več kot eno leto. KAr je pustlo "lepe" posledice. Tak da imamo zdaj sprednja dva rjavkasa ostale pa bele.  

Stran: [1]