Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink Ne, ni lačen. Po moje kaj sanja, in ker si ga vedno naučila zvečer zaspati s flaško, tudi ponoči, ko se zbudi od sanj ali česa drugega, ne zna zaspati brez flaške. Kaj veš...lahko je, lahko ni.. Jaz sem tudi probala ukiniti hranjenje, sem ji dala čaj, dudo, jo nosila po rokah, pa se je čez pol ure spet zbudila in smo ponovili postopek in potem spet čez pol ure itd. Edino mleko je rešilo situacijo, tako da sklepam, da pa je res šlo za lakoto. Uspavala pa se nikoli ni z flaško, saj gre spati komaj kakšno urco po večerji. In potem si popustila in dala flaško mleka . E, vidiš, tega ne bi smela storiti. Dva dni potrpi in ti obljubim, da ko bo videl, da ne bo več mleka, da bo boljše spal. Mis mo se zbujali pri prvem otroku na 10 minut in jedli. Se mi je tudi že mešalao in sem probala milijon nasvetov. Ko nam je pa zobozdravnik rekel, flaško takoj vstran nekje pri 9. mesecih, pa sem 2 noči jokala s sinom skupaj, se ob polnoči skregala z možem, ker je tulil name, da naj dam otroku že 1x flašoko, da je lačen, treskala sva z vrati.... Prvo noč sem ga 1 uro nosila in cartala, ko se je sine drl in drl, drugo noč pol ure, tretjo noč je pa že pozabil na flaško. Vendar to pomeni tudi brez čaja, brez vode. Nobene flaške. Tako kot jih navadimo, tako jih imamo. ČE se čez dan naje in tudi za večerjo, potem ziher ni lačen. Lahko pa da se zbujajo nekateri tudi zato, ker se preveč napokajo zvečer.