Tale revija za moške-FHM (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Tale revija za moške-FHM (21.2.2005 14:34:49)

Mi je včeraj slučajno prišla prvič pod roke. In sem jo malo prelistala:ups: Listam, listam, se ustavim, preberem, pa tako naprej.... in ker nism imela kaj veliko časa, sem si jo sposodila.
Danes sem jo malce začela brat. Groza od katastrofe. :(( Razočarana totalno. Jo je že katera prelistala, prebrala? Ok, to itak, da so notri slike golih žensk, so čist lepe slike...ampak vsebina,:zmeden: komentarji:zmeden:, članki,..... :zmeden::zmeden:za prekrižat se in se vprašat...al je to res revija narejena PO OKUSU MOŠKIH???? In če je, se je za vprašat ALI SI RES MOŠKI ŽELIJO SAMO TO IN VIDIJO NA ŽENSKAH SAMO TO, KAR JE PREDSTAVLJENO V REVIJI?

Vtis, po prebrani (vsaj polovici) revije, je zelo...uf, ne vem, kok naj to napišem. :zmeden2:Po prebranem sem dobila vtis, da smo za moške ženske NEUMNE in "BLOND" (če veste, kaj mislim), da so pomembne le umetne j...:ups:, ostalo je vse zanič, da je normalno,če seksa tvoja punca/ženska še z drugimi,da je čisto normalno, da se vsak tede grupno s...a:zmeden:, da smo ženske skratka samo za u posteljo,...

Najbolj me je razjezil stavek : "Punco daj na čevelj prej, ko ti reče, da je noseča!":zmeden::zmeden::zmeden:

Sem šla, gledat, kdo to revijo ureja...sami moški šovinisti...

Res sm bla razočarana nad to "SVETOVNO REVIJO ZA MOŠKE" :zmeden2:

Anonimen -> Tale revija za moške-FHM (21.2.2005 14:36:13)

Še to...nikjer ni omenjenih vrednot, kot so ljubezen, zaupanje, spoštovanje...:(

tjaga -> Tale revija za moške-FHM (21.2.2005 14:38:56)

Kristina ne brat do konca, boš še slabše volje.

:kava::kuza::kava::kuza:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.2.2005 14:42:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> Tale revija za moške-FHM (21.2.2005 14:45:25)

"vrednote, kot so ljubezen, zaupanje, spoštovanje..." boš našla v Družini, tole pa stran vrž, če ti ne paše.

Anonimen -> Tale revija za moške-FHM (21.2.2005 14:48:59)

Jaz pa FHM preberem vsak mesec, to pa zato, ker jo zastonj dobim :)

Drugače pa se mi zdi, da je pisana bolj v lahkotnem smislu in kot humor in mislim, da noben ded ki je pravi ded ne bo sledil določenim njihovim "pametnim" nasvetom kot npr. tisti kar si ga navedla...

Dosti stvari mi je smešnih, kar pa me ne zanima, pa pač ne preberem...

lidia -> Tale revija za moške-FHM (21.2.2005 14:49:23)

Masa pač to bere, pravi dedec vzame v roke kaj bolj okusnega, ma vsaj playboyja al pa Vroči kaj npr.

drugače pa: Slovenčki se moramo končno soočit s tem, da je liberalni zakon, svingerstvo ipd. za ene nekaj normalnega. Da ne govorim o tem kak bedasto ljudje reagirajo, če vprašaš če hodijo v sex shop.

Preveč Slovenčkov se zgrozi in zardi rekoč oni pa že ne,... primitivno.

Anonimen -> Tale revija za moške-FHM (21.2.2005 14:51:23)

Ja no tudi moški morajo met svoje veselje!!!!!!:bravo::)-Tisti odgovori so pa večinoma samo širokoustenje:)-:)-
Nekje se morjo pohvalt a ni res?
Resnica pa je najbrž drugačna:)-:)-:)-

Anonimen -> Tale revija za moške-FHM (21.2.2005 14:52:13)

neva6 točno tako kot si rekla :bravo:

Gre samo za višanje ega...

Anonimen -> Tale revija za moške-FHM (21.2.2005 15:06:26)

Ma bi jo vrgla stran, sam je izposojena:zmeden2:

Itak vem, da je vse bolj napihnjeno, kot je res. Ampak se je za vrašat, če moški res tako razmišljajo,kot je notri predstavljeno. :zmeden: Se mi zdi, da so oni polj bolj "blond" od nas.:ups:

Sploh ne sledim več. Sem staromodna, če mi je na prvem mestu ljubezen, zvestoba, zaupanje, spoštovanje? Gre za real life.
Mimogrede, tudi mož se je zgražal nad večino komentarjev. Pri nekaterih je bil pa kr tiho :grrr::)-

Če boste imela priložnost, si jo malce oglejte. Men je za bruhat. Ok, priznam, tema o terorizmu v Španiji (lanski 11.marec) me je še najbolj pritegnila. Bi me moglo skrbet?:)-:)-

Bom kar ostala pri ženskih Lady, Gala, Anja,...:)-:)-:)-

Anonimen -> Tale revija za moške-FHM (21.2.2005 15:08:37)

hvala bogu moj se strogo drži svojga časopisa-Ekipa.pa Jano še prebere

lidia -> Tale revija za moške-FHM (21.2.2005 15:17:40)

a v Gali, Lady in kar je še tega šunda pa najdeš vrednote:zmeden:

Skye -> Tale revija za moške-FHM (21.2.2005 15:36:56)

Še nekaj z moje strani na to temo.

Nekaj že more biti na tem, da je revija moškim všeč, drugače ne bi bila ena izmed najboljše prodajanih revij na svetu, pa tud v Sloveniji se prodaja iz meseca v mesec veča;)

Revija je namenjena izključno za moške in ne za ženske -FHM = for him magazine... in tako je nekako normalno da ženskam ni preveč všeč:)-

Bistvo revije je sprostitev in zabava in njen namen ni odkrivati neka stroga pravila življenja, po katerih bi morali živeti.

Kristina z tvojo izjavo, ki jo citiram "Sem šla, gledat, kdo to revijo ureja...sami moški šovinisti"
se tud ne morem strinjati......dam ti en predlog, pa brez zamere......ne sodi nekogar, ki ga ne poznaš.

Poznam enega od teh tako imenovanih "moških šovinistov" in moram reči, da sem zaradi njega že 6 let najsrečnejši človek na svetu.

To je moje skromno mnenje.

Lp
Skye

Anonimen -> Tale revija za moške-FHM (21.2.2005 17:05:44)

skayYYYYYYYYYYYYY:)-:ups:9nebesa;):love::love::love:

Annny -> Tale revija za moške-FHM (21.2.2005 17:07:59)

Te revije še nisem brala, mi je pa še kar všeč Men's Health- tudi sama sem notri že našla kak koristen nasvet.
LP

NENAJANI -> Tale revija za moške-FHM (21.2.2005 17:09:12)

Meni je tudi všeč MH. Moj redno kupuje to revijo, za FHM pa ne vema kako izgleda:ups:

Skye -> Tale revija za moške-FHM (21.2.2005 17:36:31)

Najbolj me je razjezil stavek : "Punco daj na čevelj prej, ko ti reče, da je noseča!"

Sem šla, gledat, kdo to revijo ureja...sami moški šovinisti...

Ojla

Odgovor na to vprašanje piše zaročenec od Skye )

Bom kratek, da ne bomo zapravljali dragocenega virtualnega črnila :)

Moj srček je bolan, zato sem včeraj šel po nakupih, skuhal kosilo, naredil limonado, šel po nekaj filmov v videoteko, sprehodil najinega psa, ji prinesel malo čokolade v posteljo in jo potem čehljal po hrbtu, da se je malo sprostila. Ko je zaspala sem malo gledal TV in okoli 1 zjutraj pomil posodo, ker je bilo treba naslednji dan zgodaj v službo. Glede na tvoje raziskave spoštovana gospa Kristina je to torej tipičen moški šovinist.

Aja, mogoče sem pozabil omeniti, da sem izvršni urednik FHM ;)

Pozdravček vsem

Ups pozabil sem, da moram pustiti mojo zaročenko, ker se trudiva zanositi - bolje čimprej še preden zanosi :)

wawa -> Tale revija za moške-FHM (21.2.2005 17:37:19)

Skay :)-:)-:)-:)-

Da dodam še svoje skromno mnenje, tudi naš Cosmopolitan, ni bog ve kaj glede vrednot, pa če bi gledali iz tega vidika, spodbuja mlade punce k anoreksičnosti, pa k pretiranem hušanju in slabem mnenju o samih sebi...

FHM sem vidla, morem reči da sem bila prej razočarana nad kvaliteto slik:zmeden:, ki so v Payboju veliko boljše in profesionalne, glede vsebine pa mislim da se nima smisla obremenjevati, saj je tudi večina moških ne jemlje kot nasvete za življenje ampak zgolj za zabavo....če pa jih vzamejo resno je nekaj narobe z njimi in ne z revijo...

Kar se pa tiče kritike na avtorje revije..pa tole...o čemer se rado bere o tem se piše....:)-:)-:)-:)-

Annny -> Tale revija za moške-FHM (21.2.2005 17:40:35)

Hehe...potem bi lahko kdaj napisal kak uvodnik na to temo;)..gotovo bo moškim za zgled:)

Anonimen -> Tale revija za moške-FHM (21.2.2005 17:44:06)

Skaye in tvoj dragi:)-
:hudicek::hudicek:sta se pa razkurila danes,škoda živcev,ne zgubljat energije.Vem dobro ime je treba branit.
Ne vem kakšna je ta revija,je nisem še brala,zdej me pa firbec matra,jo bom nabavila.

Koga pa še dandanes zgraža golota?Na vsakem koncu kamor se ozreš jo najdeš.Če se je prodaja povečala,je znak,da je ljudem všeč,torej ne se sekirat:bravo::bravo::bravo::bravo:

wawa -> Tale revija za moške-FHM (21.2.2005 17:45:01)

Od Skay dragi ......... mi je moj dragi lihkar naroču....nima sam časa pridet k računalniku.....naj vas pohvalim - pravi da ste super....:)-:)-:)-

Ti pa še naprej pridno skrbi za našo drago prijateljico Skay, da bo spet čim prej zdrava pa z nami:)-:)-:)-

Še to tudi moj dragi bere FHM, pa me prav tako na veliko razvaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)-:)-:)-:)-

Pa če se nemotim je bil nedavno noter en superrr članek - resna tema - mislim da Črnobil????:zmeden:

Pajaca -> Tale revija za moške-FHM (21.2.2005 20:25:03)

Men je pa FHM ful dobr... se ful narežiš zraven.... pogrešam pa eno žensko podobno revijo... ker sem že sita tega, da v vsaki ženski reviji sam o kozmetki pa hujšanju bereš... ko da ženske sam to zanima.

BigWhale -> Tale revija za moške-FHM (22.2.2005 15:55:24)

To je revija za 'nogometne navijace'. Ne za moske. No, razen, ce kot stereotip moskega predstavlja nek macisticen tip, ki cele dneve sedi pred televizijo, se nekajkrat na teden odpravi na fitness 'kvihtat' in je rahlo retardiran, ter potrebuje mosko revijo, da mu obelodanijo deset (ali kolikor pac ze) nacinov kako ubezati (citiram) 'starki s koso'...

Ker po tej definiciji nisem moski. Na sreco!

Eno stevilko sem kupil iz firbca, pa sem ob prebiranju razmisljal, ce sem jaz nor, ker sem to kupila ali ce se revija iz mene dela norca. Potem sem za sprostitev malo odbezljal na Wikipedio (http://www.wikipedia.org/).

Stran: [1]