Anonimen -> Tale revija za moške-FHM (21.2.2005 14:34:49)
|
Mi je včeraj slučajno prišla prvič pod roke. In sem jo malo prelistala:ups: Listam, listam, se ustavim, preberem, pa tako naprej.... in ker nism imela kaj veliko časa, sem si jo sposodila. Danes sem jo malce začela brat. Groza od katastrofe. :(( Razočarana totalno. Jo je že katera prelistala, prebrala? Ok, to itak, da so notri slike golih žensk, so čist lepe slike...ampak vsebina,:zmeden: komentarji:zmeden:, članki,..... :zmeden::zmeden:za prekrižat se in se vprašat...al je to res revija narejena PO OKUSU MOŠKIH???? In če je, se je za vprašat ALI SI RES MOŠKI ŽELIJO SAMO TO IN VIDIJO NA ŽENSKAH SAMO TO, KAR JE PREDSTAVLJENO V REVIJI? Vtis, po prebrani (vsaj polovici) revije, je zelo...uf, ne vem, kok naj to napišem. :zmeden2:Po prebranem sem dobila vtis, da smo za moške ženske NEUMNE in "BLOND" (če veste, kaj mislim), da so pomembne le umetne j...:ups:, ostalo je vse zanič, da je normalno,če seksa tvoja punca/ženska še z drugimi,da je čisto normalno, da se vsak tede grupno s...a:zmeden:, da smo ženske skratka samo za u posteljo,... Najbolj me je razjezil stavek : "Punco daj na čevelj prej, ko ti reče, da je noseča!":zmeden::zmeden::zmeden: Sem šla, gledat, kdo to revijo ureja...sami moški šovinisti... Res sm bla razočarana nad to "SVETOVNO REVIJO ZA MOŠKE" :zmeden2:
|
|
|
|