Hope2 -> RE: zakaj česen pomodri? (9.6.2008 13:34:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Enako. Edino čudno mi je, da pomodri tudi na ciganski pečenki, neglede če česen stisnem z železom oz kovino ali ga z lesom zmečkam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Torej tudi kislina naj ne bi bila tista[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] , saj na mesu ni kislin. Sem pa že probala, da sem potem po tem česnu na pečenki polila malo olja in je ostal tak kot pač mora bit oz vsaj malo podoben po barvi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . enako. S tem, da meni pozeleni. ali sem pa farbenblind [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] enako Ja, pozeleni. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] no prav, pa pozelni, kaj čem če pa vsi modro vidijo, pol jaz tudi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Če zdaj napnem možgane kakšen je res na pečenki, se ne spomnim, vleče mi na zeleno in modro[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|