Anonimen
|
O. K. Sem hotela odgovoriti privat, pa vidim, da si me proglasila za provokatorko, zato bom to storila tule. Torej, prašala sem te, če lahko sedaj že kaj izgofljam. Ne vem v čem je tu problem. Bila sem pač vesela zate, pa sem vprašala, če je lahko še kdo. Če bi mi rekla, da ne želiš, ker boš pač sama povedala, kadar in komur boš želela, ali pa da bo tudi tvoj oče povedal, ko bo in komur bo želel, bi več kot razumela, saj konec koncev je to res čisto vaša stvar. Še najmanj je moja. Ne prenesem pa, da me "opozarjaš", kako boš nehala "spoštovati mojo zasebnost", ko boš pač morala odgovoriti, ko te bodo vprašali, kaj napišem in podobne bedarije. Pa potem mi še "svetuješ", kako naj se obnašam, ko bo dedek povedal to novico. Če si se ti z domačimi pogovarjala, kdo sodeluje na forumu, je to tvoja stvar in se mene ne tiče, seveda dokler mi ne škodi. Veš, jaz sem odrasla oseba in dobro vem, kaj se v življenju sme in česa ne. Mogoče sem naivna, da tudi od drugih pričakujem enako. Ma ne da se mi več pregovarjat o stvareh, ki so tako daleč proč od moje narave. V glavnem vam želim, da uživate življenje.
|