|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   češnje
9.6.2008 10:48:48   
ROmama
Mene pa zanima, če imajo češnje kako posebno prepoved? Jaz sem mu včeraj med kašico malo sokeca od češnje dala, pa vsebinico brez kožice, pa itak brez koščiceuser posted image . So mu bile kar všeč. Aja stari smo pa mal več kot 6 mesecev. Reakcije ni bilo nobene.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: češnje
9.6.2008 11:59:35   
travica
jaz sem jih moji tud že dala - pri 8 m.. Mislim, da so ok, ker če pogledaš hip in ostale kašice, so tudi že zraven zmešane.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 13:14:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu travica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2008 16:41:19   
sandra85
js mislim da češnje niso alergene-kot lubenica na primer-je sam sok

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2008 17:19:19   
ursalara
Češnje lahko papca ni panike vso sezonsko sadje lahko je pri tej starosti!Razen seveda ni priporočljivo dajati agrumov in tropskih sadežev!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.6.2008 18:32:10   
Anonimen
Naš češnje obožuje! user posted image

(odgovor članu ursalara)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2008 22:51:15   
Naja30
Moja je tudi jedla češnje prvič, ko je bila stara 7m.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.6.2008 21:08:52   
ThinkPink
Tudi pri nas ni bilo reakcije, ima češnje zelo rada.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.6.2008 21:15:27   
bina30
Tud moj 6,5m sinek ima rad češnjice. zadnjič sem mu jo dala samo za cuzat, danes pa sem mu dajala v usta male koščke in jih je rad jedel. Samo se je ful slinil potemuser posted image

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.6.2008 21:32:54   
Paštetka
Ja, moja jih tudi obužuje in hvala bogu, da jih ni več, ker so že vse majice flekaste in fleki ne gredo dol user posted image . In ja slinček je tudi imela user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.