Anonimen -> RE: Hoferjeve plenice?? (10.6.2008 7:33:02)
|
Glede na to, da je tole forum, se mi zdi popolnoma mimo, kar se sedaj počne s tem a'la reklamiranjem. Če nekdo vpraša za nasvet in je potem pred linkom domnevnega oglaševanja še 5 postov zame ni direktno oglaševanje in pika. Mi gre počasi že prav na bruhanje tole čistunstvo na RR... Pa zakaj vraga mislite, da ljudje visimo tle na RR, samo zato, ker nimamo časa počet kaj drugega? Jaz večinoma zato, ker na RR zvem dosti uporabnih stvari predvsem na vedenju in izkustvu drugih. Za reklamne linke spodaj in zgoraj me pa prav malo zanima in jih nikoli ne odpiram, me pravzaprav zelo motijo, ampak OK tudi to je del folklore RR. Vodstvo portala bi lahko bilo po mojem tako kooperativno in tiste uporabnice (a'la Rija in druge), ki na RR visijo že celo večnost in bi jih lahko povabili k oglaševanju, seveda s kakšnim hudim 70% popustom. In vodstvu RR vprašanje? Če bi sedaj jaz sedaj nekje med posti dala link na Babycenter, ki trenutno oziroma dalj časa oglašuje na RR, ali bi me tudi brisali? Na slednje vprašanje bi želela odgovor.
|
|
|
|