Zofy -> RE: Primitivnost (13.6.2008 23:17:21)
|
Poznam take, ki niso pretrgale nikoli popkovne niti z mamo. To je bila teta moje mame. Je živela s svojo mamo do mamine smrti - do njenega 92. leta in nato še par let sama in nato je šla v dom za ostarele kjer sameva sama, brez prijateljev, družine, saj si je nikoli ni ustvarila (boh ve zakaj). In je z dneva v dan bolj zagrenjena, na obisk skoraj nihče več noče k njej in bo umrla takorekoč sama v tistem domu za ostarele... Žalostno ampak resnično. Povej to svoji prijateljici, da se bo malo zamislila kam koraka. Uni tip je čuden predvsem zato, ker se sploh zapleta s tako žensko, ki živi pri kristusovih letih še tako z mamo. Pa kaj nima službe, si ne more privoščiti najemniškega stanovanja, da bi šla stran, na svoje? JAz sem vedno pravila, da ne bi NIKOLI imela nič z moškim, ki bi v takih letih še vedno živel pri starših. Kar je preveč je preveč! P.S. Poznam tudi take posesovne matere, da ne bo pomote. Vem, da je težko pretrgati popkovnico, samo se mora tvoja prijateljica resnično zamisliti v kaj koraka, ker če se bo zamislila pri 50-ih, ko mame najbrž ne bo več, bo že prepozno...
|
|
|
|