detelja -> RE: Optimistične zgodbe prosim! (12.6.2008 9:06:41)
|
ko sem prenehala z jemanjem KT so se pojavile hude bolečine v jajčnikah...gin je trdila da to ni nič hudega, da imam pač PCO in občutljive jajčnike in ker ne jemljem več KT, da bi to vse skup držalo bom morala pač malo potrpet...potem so me pripravljali, kao ker imam PCO, da bom bolj težko zanosila po naravni poti in midva se odločiva, da bova začela delat na otročičku, gin nama da zeleno luč in začneva....in nama rata kar v ta prvo...sva bila zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelo vesela...ampak kaj hitro so se začele stvari zapletat...pojavi se rjav izcedek...v 7t abrazija...vse se nama je začelo rušit...same veste koliko "tolažilnih besed" ste slišale pa nobena ni pomagala, kontra, še bolj te je spravila na tla...ker so bolečine bile po nosečnosti spet tako hude vstrajam, da me gin. pošlje nekam na neke preiskave.. mi ne ravno navdušena, da napotnico za laparo. in histero...jaz se naročim pri dr. tomaževiču v lj....in on je ugotovil, da sem imela 2,5 cm veliko pregrado...prej pa me je pregledalo na stotine gin. pa so vsi govorili "septuma nimate"...in sedaj sva z mojim dragim oba zelo motivirana, ker veva, da je en velik problem, kateri pogosto povzroča splave odstranjem...sem ful vesela, da sem vstrajala pri gin....saj vem, da se še vedno lahko zgodi ss, ampak nekako me sedaj ni tako strah...sedaj čakava, da dobim drugo m. potem pa akcija... vsem nam bo uspelo, ker si vse močno želimo, da bi postale mamice...
|
|
|
|