Preliv za torte (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


Anonimen -> Preliv za torte (7.6.2008 22:50:39)

Pozdravljene.
Enkrat sem poskusila na torto dati sadje s prelivom. Super fajn mi je uspelo oz. se strdilo, edino motilo me je, ker je ta želatina kar lezla dol pri rezanju koščkov. Kako naj naredim, da se bo bolj držala biskvita, ne pa da kar odpade? Lp




Jessy -> RE: Preliv za torte (8.6.2008 13:50:01)

Meni običajno ne leze dol pri rezanju. Morda je bilo vse skupaj premalo ohlajeno, pa je drselo dol s smetane?
Ne vem, kako bi to lahko uredila. Verjetno je res odvisno od podlage pod prelivom.




robinzon -> RE: Preliv za torte (8.6.2008 18:15:32)

Sem ravno danes delala ta preliv, kupila pa v lidlu, pakirane po 5 skupaj. Meni se je lepo strdil. Če je bil dobro ohlajen, dodaj drugič manj vode, kot je v navodilih. podlaga s sadjem nima veze s trdoto preliva.




Jessy -> RE: Preliv za torte (8.6.2008 18:31:40)

Mislim, da Decembrka nima težav s trdoto preliva, ampak s tem, da ji potem, ko reže, ta strjen preliv polzi z biskvita. Vsaj jaz sem tako razumela.




Anonimen -> RE: Preliv za torte (9.6.2008 20:39:41)

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Mislim, da Decembrka nima težav s trdoto preliva, ampak s tem, da ji potem, ko reže, ta strjen preliv polzi z biskvita. Vsaj jaz sem tako razumela.


To mislim, ja.




Stran: [1]