zvesta -> RE: Lendava (7.6.2008 21:04:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Tudi jaz sem tehtala, kaj je boljše. In mi ni žal, da smo se odločili za hotel. Evo zakaj: imam dva majhna otroka, šli smo se predvsem kopat. V sobi smo se oblekli v kopalke, peljali z dvigalom direkt do bazenov - s sabo ne rabiš praktično nič drugega kot kopalne plašče. Zrihtaš se potem spet v svoji sobi. Mi smo bili v hladnem letnem času, vreme je bilo slabo - na zajtrk in večerjo greš spet direkt iz sobe, nič oblačenja bund, kap itd. - z dvema malima razgrajačema je to lahko včasih obup, verjemi. Ko sem pri rezervaciji povedala, da imamo dva majhna otroka, so nam dali sobo s pomožnim ležiščem, tako da nismo rabili s sabo prenosne posteljice. Ati je spal z otrokoma na zakonski postelji, jaz sem imela svojo. Ko so zavečer zaspali, sem pa recimo na hitro skočila v savno in na večerno kopanje - spet nobenega odvečnega preoblačenja in cot. Jančika, saj imaš po eni strani kar prav. Mene skrbi predvsem to, da naš še zvečer in 1x ponoči rabi flaško mleka, pa kje čem pol pogret vodo?
|
|
|
|