|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Petletniki
7.6.2008 17:27:24   
KIKI****
Moj sin bo avgusta dopolnil 5 let. Je kar velik 118 cm in težek 20,5 kg. Zanima me, koliko so kaj veliki in težki vaši malčki pri petih letih.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Petletniki
7.6.2008 17:49:54   
nuala
Moj je bil pri petih letih velik 110 in težak 17 kg.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2008 18:06:12   
pina-1
aša je mela 5. let aprila.kolko je težka in velika še ne vem...
Po obnašanju inkarakterju ima pa ziher 1 tonouser posted image

kako vaše kej krotite. Miz našo ne pridemo na konec. Dane se je naprimer vsa proiala po nogah  flomastrom. In vakič ko ji kaj rečemo se začne smejat..MEni pa lasi v luftuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2008 22:53:58   
TIA22
Moj je pravi orjak, saj meri 125cm in je težek 27kg!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.6.2008 9:45:25   
caillou
U, mater Tia, pa je res pravi korenjak !!  

Naš Nejc bo čez štirinajst dni dopolnil peto leto starosti in je velik 120,5 cm in težak 24 kilogramov. Tudi ni ravno lahka kategorija.

Je pa zelo priden fant s svojimi občasnimi muhami.

< Sporočilo je popravil caillou -- 8.6.2008 9:46:15 >

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.6.2008 11:33:46   
rainbow
naša bo tudi avgusta 5 (btw imamo debato letnik 2003user posted image )

visoka je 115cm, težka dobrih 22.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.6.2008 16:08:56   
TIA22
IZVIRNO SPOROČILO: caillou

U, mater Tia, pa je res pravi korenjak !!  

Naš Nejc bo čez štirinajst dni dopolnil peto leto starosti in je velik 120,5 cm in težak 24 kilogramov. Tudi ni ravno lahka kategorija.

Je pa zelo priden fant s svojimi občasnimi muhami.

Ja, je največji med vrstniki ja! Glede nato, da je bil zahiranček in se je rodil z 2400g, je zdaj prava mala gorila ja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.6.2008 16:16:04   
valči
Naš je pa lahkokategornik,ki tehta 16.5 kil in meri 113 cm.
Je zelo čvekav,priden,ko hoče,posluša pa težko,mu moramo vsako star parkrat ponovit,da upošteva.
Jemlje energijo najbolj od vseh treh otrok.Zaenkrat.
Ga pa ne bi sprenemnla,ker tak kot je,je naš,zaželjen in ljub otrok.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.6.2008 16:19:29   
RoZala
Uauuu, kakšne male dedce imate user posted image . Moj 5-letnik (prejšnji mesec) ima 16,5 kg pri 105 cm. Prava suha južina, na plaži me je kar sram, ko se mu rebra vidijo. Ima pa toliko energije, da ne moreš verjet. Vse pokuri do večera, zjutraj pa spet od začetka user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.6.2008 8:27:51   
viv_
Moja bo 5 decembra ima pa nekje okrog 120 cm in 20 kg.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu RoZala)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.6.2008 10:14:21   
Suzy.
Moja bejbi bo sicer stara 5 oktobra. Velika je tam cca 105 cm, težka pa 18 kg.

Kot je ena že napisala, po obnašanju včasih 1 tono! user posted image  

Upam, da je le obdobje ampak trenutno je na sporedu jok in dretje, kot bi jo iz kože dajali. Na vsakih 5 minut.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.6.2008 12:15:15   
ily
Naša je bila pa februarja stara 5 let, ima pa 126 cm in 22 kg. Je pa tudi največja v svoji skupini v vrtcu.

Je najbolj hecno to, da se tega zaveda, in ko kam gredo, vedno vzgojiteljici zateži, kdo bo prvi v vrsti, da bo kaj nosil oz. izvajal in pravi: ˝Ja, verjetno, da največji, a ne?˝.user posted image

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.6.2008 12:34:03   
Beti S
Naša bo imela decembra 5, pa ima 16 kg in je velika 117 cm

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.6.2008 18:43:56   
klepetka
naš je bil februarja 5 let star, pa je velik 111 cm in težek 17 kil.P pravi , da bi bil lahko kakšno kilo   težji

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.6.2008 8:38:44   
KIKI****
TIA22 vauuuuuuuuuuuu, kako je velik!!!user posted image  Ampak verjetno sta tudi vidva kar velika kaj?
No, naš Denis je pri svoji starosti po tabeli rasti (118) nadpovprečen s težo (20,5 kg) pa čisto na sredini, tko da bo okrog 120 za 5. rojstni dan.

Opažam pa pri  njemu, da ima napade včasih in cel dan je (pa ni debel niti slučajo-ima lepo vidne trebušne mišice-bolj kot mamiuser posted image ) ampak ponavad takrat kr zraste v 14 dneh.
Pa nogo ima tud že veliko 28/29, klobučke za na glavo 52/54user posted image , da so še men skor prav.

Ja pa včasih je tečen in zatežen kot bi imel 1 tono kot je ena napisalauser posted image user posted image user posted image .  V vrtcu je sicer med največjimi, ki gredo letos v šolo, tko da od septembra bo največji. Ampak je razlika. V vrtcu je z njim fantek, ki je mlajši malo manj kot 2 meseca. Pa je Denis za 1 glavo večji in tud 5 kg je težji od tega fantka ziher. Midva pa nisva velika (jaz 165cm, moj 175cm). No dedi je kak cm večji (180cm). Ta drug dedi je pa še manj k pa jst.

Pa drugače. A vsi že govorijo "r"? Naš gre septembra logopedu, ker mu "r", "č", "Š","c","s" "z", "ž", bolj slabo gredo. Se pa zelo hitro uči, veliko ve, lepo riše, barva, le kolesarjenje mu ne diši. Rad se igra po svoje in divja zunaj na travi.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.6.2008 8:40:25   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow

naša bo tudi avgusta 5 (btw imamo debato letnik 2003user posted image )

visoka je 115cm, težka dobrih 22.

Rainbow, saj sem se parkrat vključla, ampak ker nisem skoz z vami se nekak ne najdem med vami, pa tud nobena ni odkomentirala mojega posta. Zato posebej odprta temauser posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj otrokov čas za spanje pove o starših
Preberite zabavna ugibanja o tem, kaj otrokov čas za spanje pove o vas kot staršu.
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?