HuAnita
|
No, jaz imam 22 m razlike in lahko suvereno rečem, da meni se je pa že zmešalo. Stanovanje - raje štala - samo za silo in z nekajtedensko zamudo pospralvjam, ker velikega haska itak ni, tako je spet vse polito, napacano, sploh ker hoče biti ta mali samostojen kot ta velika sestrica.... Mislim, da ti je Gina napisala --- počasi bo bolje. Jaz nisem verjela, ampak zločko (mali) bo kmalu 2 leti, pa vsaj približno je začel spati ponoči, Capinko pa zdaj trgajo fore, ampak vidim, da sproti je ful težav, pa dolgo traja, ampak dolgoročno se pa splača vtzrajat pri neki stvari, ker je otroku potem samoumevna (večinoma, no.) Podobno kot ti je napisala frutka - uživaj ob družini, pozabi na smeti, posodo, psa komu podari, če imašš preveč dela z njim... Olajšaj si - kdaj pa kdaj si kosilo prinesi iz menze, pojdi v zloglasni Mc Donalds, plačaj kaki punci, da ti zlika perilo, malo popazi otroke.... Eh, kdo ti to govori. Ena taka sužnja Ampak se kuliram - po 5, 6 ih letih sva šla s fantom igrat tenis, deca pa pri mami ta čas. Mi je bilo res kul, ker za spremembo nisem poslušala vreščanja, prerivanja, joka, trmarjenja..... S pomirjenimi živci me potem vse to v nadaljevanju dneva sploh ni tako motilo
|