srki
|
Res je, pridejo dnevi, ko se ti enostavno vse zdi tako črno, pa čeprav ni. Sama sem tudi noseča in imam obdobja, ko imam vsega polnh kufer, še moji bližnji so mi npr. odveč in takrat sem najrejši sama. Verjetno te dajejo samo hormončki, zato je bolje, da se malo umiriš in začeneš na stvari gledati bolj z optimizmom. Doma imaš hčerkico, moža, pojdite skupaj ven, v naravo. Pa ne v sebi držat, kar te muči, povej svoje občutke tudi tvojim bližnjim. Glede pritiska, se mi še vedno ne zdi tako visok, glede izcedka pa naj te potolažim, da se tudi meni ne ustavi. Dobila sem canesten tabletko, vendar ni po njej nič boljše. Tudi sama sem prebrala, da naj ne bi bile dobre v nosečnosti, vendar mi je G rekel, da ne škodijo plodu. No, mu že verjamem, kaj pa naj drugega. Ob naslednjem pregledu mu bom pač povedala, da je izcedek še vedno prisoten, vendar po mojem ta izcedek ni kaj nevaren. Tvojega G verjetno samo skrbi zate, zato ti je predlagal kakšnega psihologa, ne bodi užaljena in potrta zaradi tega. Ravno zato naredi nekaj na tem, da te ne pošlje k njemu, če se ti zdi to nekaj travmatičnega. Lepo nosečnost še naprej, predvsem ti želim, da se rešiš skrbi .
|