PRVIČ...jabolčni sok (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

filipinka -> PRVIČ...jabolčni sok (21.2.2005 11:23:47)

:bravo:Danes je naš Filip prvič dal v ustka nekaj kar ni mamino mleko!:bravo: Torej nastrgala sem jabolko, ter ga ožela skozi pleničko, pritekel je slasten sokec! Bila sem prepričana, da ga ne bo vzel!:kuza: A, glej ga zlomka, Filip je popil kakšnih pet žličk sokca!:sloncek: Najprej je sicer delal grimase, a izpljunil ni!:love:
odločila sem se, da bom tja do 6. meseca dajala le sokce-naravne seveda. Zdaj najprej jabolčnega, nato korenčkovega, potem oba skupaj! To je moja filozofija o uvajanju goste hrane!:sloncek:
Kaj se bo pa danes dogajalo v trebuščku? Kako je bilo pri vaših:duda:?

Annny -> PRVIČ...jabolčni sok (21.2.2005 11:26:21)

Naredila sem enako (svež jabolčni sok)- kakih 5 žličk...bilo je preveč, črvičilo jo je po trebušku in kak dan ali dva je bila zaprta.
Upam, da bo Filip bolje prenesel! Sicer pa ti svetujem, da začneš z eno žličko.

LP

Anonimen -> PRVIČ...jabolčni sok (21.2.2005 11:26:47)

Sok svežih jabolk zna napenjat, tako se bo lahko dogajalo kaj nepredvidljivega.

Drugače pa naj bi se začelo uvajati z zelenjavo, ker se otrok hitro navadi na sladkor in potem, pravijo, včasih noče jest zelenjave.

ne vem, jaz sem po 6. mesecu začela s korenjem in ostalo šaro.

total -> PRVIČ...jabolčni sok (21.2.2005 11:26:47)

Lepo,tudi jaz sem začela z sokci jabolke,nato korenčka in je bil navdušen:bravo:Zapiralo ga ni nič,tako da zdaj počasi že kaj poje zmiksanega in sem zelo ponosna na svojega:duda:

Lp:sloncek:

Annny -> PRVIČ...jabolčni sok (21.2.2005 11:27:06)

Naredila sem enako (svež jabolčni sok)- kakih 5 žličk...bilo je preveč, črvičilo jo je po trebušku in kak dan ali dva je bila zaprta.
Upam, da bo Filip bolje prenesel! Sicer pa ti svetujem, da začneš z eno žličko.

LP

Stran: [1]