|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kranjska Gora
7.6.2008 0:23:49   
blak

Za par dni šibamo v Kranjsko Goro in ravno takrat, ko bodo Kekčevi dnevi. Koliko bo Kekec zanimiv za našega dvoletnika, ne vem, saj ga niti ne pozna...ga moramo začeti uvajatiuser posted image .

Kaj mi priporočate še drugega?
Koliko pride v poštev kolesarjenje-po ravnem sevedauser posted image ?

Še kakšna točka, kjer bi se lahko naš fantič zabaval?

Uf, nisem bila v Kranjski že sto let...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kranjska Gora
9.6.2008 8:07:51   
staši
Tudi mi gremo letos v Kr.Goro imaš na tem forumu pod KEKČEVA DEŽELA fanj podatke ki so mi jih punce posredovale .Kateri datum pa imate ?

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2008 11:33:08   
katra55
Ja v Kranski Gori res nimaš veliko za počet. Kolesarska je zelo lepo urejena od Gozd Martuljka do Rateč. Lahko greste v Jasno račke gledat. Pa v gozd Martuljku je tudi Škratova dežela.

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2008 11:38:29   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: katra55

Ja v Kranski Gori res nimaš veliko za počet. Kolesarska je zelo lepo urejena od Gozd Martuljka do Rateč. Lahko greste v Jasno račke gledat. Pa v gozd Martuljku je tudi Škratova dežela.
To pa ne bo držalo. Imaš bazene, tenis igrišča, igralnico, novo športno dvorano, poletno sankališče, Vršič, blizu Trento, sprehajalnih poti je malo morje, zabave je pa tudi skoz po malem...tako da, odvisno kako se organiziraš...

... še v Celovec greš trenutno lahno na EP 2oo8 user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2008 11:45:34   
Naja31
Ja v Kranski Gori res nimaš veliko za počet.

To pa sploh ni res.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2008 11:46:35   
Naja31
Koliko pride v poštev kolesarjenje-po ravnem seveda

S kolesom grete lahko po kolesarski poti mimo Podkorna in do Rateč. To je raj na zemlji.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.6.2008 14:35:33   
kokoska007
Tole je bil moj odgovor v eni drugi temi, pa bolj paše sem. V KG je res dogčas, če je slabo vreme. Kadar je sončno je pa za uživanje, ker je vsaj klima čisto drugačna kot drugod. In en teden se da zanimivo preživet.

ne vem koliko stare otroke imaš in ali ste iz primorske ali štajerske (v tem primeru pojdite še do Benetk, je dobri 2 uri po avtocesti, v Gardalandu boste pa v 4. urah).

na Koroškem si lahko ogledate:
- grad Landskron, kjer imajo predstavo z orli in opice (moraš predhodno pogledat kdaj so predstave)
- zoo Roseg, živalski vrt z gozdnimi živalmi
- Minimundus (pri Celovcu) + reptilenzoo (kuščarji, kače, ...)
- zelo lep grad Hochosterwitz (nekje med Celovcem in Villchom)
- v času okrog 18-20. julija je ob jezeru Millstattersee vsako leto festifal bodypainting
- sprehod po Villachu pa itak

čez mejo v Italiji je:
- kolesarska proga čisto do Trbiža
- sveto Višarje, kamor vozi tudi žičnica (pozimi je tam smučišče, na vrhu pa cerkvica in je lušten poletni izlet)
- Belopeška jezera, če se radi sprehajate in uživate v hladu pod hribi

< Sporočilo je popravil kokoska007 -- 10.6.2008 14:38:07 >

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.6.2008 14:44:20   
kokoska007
IZVIRNO SPOROČILO: blak

Koliko pride v poštev kolesarjenje-po ravnem sevedauser posted image ?

Še kakšna točka, kjer bi se lahko naš fantič zabaval?

Uf, nisem bila v Kranjski že sto let...

Kolesarjenje - sej je vse po ravnem, kolesarsko od KG do Martuljka kar redno pometajo, se da fajn rolat. Promet po njej je dvosmeren in res vozite samo po svojem pasu, ker je občasno zelo prometna.

Gugalnice sem videl pri Leku in nasproti Leka ob vodi. Pri Larixu jih je kar nekaj, običajno vsi hodijo tja. Je pa kava tam kar draga.

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.6.2008 10:08:03   
blak
Hvala, punce.

Ja, s Kekčevo deželo je tako, da na ogled peljejo le otroke od treh let dalje...vsaj tako piše na internetu.

Kolesa bomo itak vzeli in malo kolesarili, če bo slabo vreme, bomo pa čofotali v bazenu.

Tudi Minimundus ni slaba ideja...

(odgovor članu kokoska007)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.6.2008 23:55:40   
ZmajTolovaj
Predlagam sprehod od planiške velikanke do Tamarja, to je meni naj naj ...

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.6.2008 23:38:48   
blak
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Predlagam sprehod od planiške velikanke do Tamarja, to je meni naj naj ...

Oh, to pa poznam in je res lepo.

Pa še nekaj sem se spomnila...ker je naš oddih namenjen tudi kulinaričnim užitkom, kje bi lahko kaj dobrega pojedli po možnosti otrokom prijazno? user posted image

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.6.2008 12:36:34   
ZmajTolovaj
Meni je fajn penzion Miklič, pod hotelom Alpina, imajo super kalamare user posted image Pa še ena restavracija, ne spomnim se imena, zraven avtobusne postaje je. Pa seveda slaščičarna Čarli ... mnjam. Pred KG je gostilna Jožica, bolj domače, ampak super. Pa verjetno bi se še kaj našlo, samo zdajle se tole spomnim.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.6.2008 13:35:43   
kokoska007
[quote kje bi lahko kaj dobrega pojedli po možnosti otrokom prijazno? user posted image

[/quote]

pri Ingotu - to je malo peš nad smučiščem Gozd Martuljek ali pa malo naprej od spodnjega Martuljkovega slapa. tam je res otrokom prijazno, za jest je pa iz kotlička, na žlico. zelo po domače....

pri Miklič so jedli naši državniki ob vstopu Slo v EU, je bolj restavracija kot gostilna. zelo okusno, čeprav se govori, da bo samo še NZ. ampak otroci tu nimajo kam it. enako kot v Vitrancu v Podkorenu. 

pizze pa itak pri Kotniku.

Čarli ima pa full drago in majhne porcije. čisto tipično gorenjsko. mene tam ne vidijo več!  

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?