Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nosečniške obleke - kdaj? 21.2.2005 10:25:24
|
|
|
|
kathy
|
Pozdravljene :nosecka: Noseča sem 12t, in se mi zdi, da me je v zadnjem tednu zelo napihnilo, kg so ostali isti. Moje kavbojke sicer še zapnem ampak me tako tišči, da imam zelo neprijeten občutek. Mislila sem, da bom potrebovala nosečniške obleke tja v 4 mesecu, ne pa že zdaj. Se mi zdi še malo prezgodaj. Ampak ne vem, če se mi splača kupovat hlače večje številke, čez kakšen mesec pa druge oz. nosečniške. Kdaj ste ve zamenjale garderobo? Kdaj ste kupile prve nosečniške hlače? Se mi zdi, da če grem že zdaj v trgovino za nosečnice, me bodo kaj čudno gledali al ne? LP:)
|
|
|
|
nosečniške obleke - kdaj? 21.2.2005 10:28:47
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz sem pri prvi nosečnosti potrebovala nosečniške hlače že v drugem mesecu. Sedaj bo očitno isto. Ti kar pojdi in jih kupi. Nič te ne bodo čudno gledali. Najbolj važno je, da te ne tišči, da se dobro počutiš v hlačah in da se dajo v pasu regulirati. Tako jih ne boš kupila za samo en mesec. cmokec
|
|
|
|
nosečniške obleke - kdaj? 21.2.2005 10:34:36
|
|
|
|
Tejčika
|
Jaz sem v 8 tednu in imam tako napihnjen trebuh, da mi je prav slabo, tako me včasih hlače tišči9jo. Vse gumbe imam odprte. Sem šla v petek v trgovino Ma-mi in je trgovka rekla, da že tako hitro prihajajo kupovat nosečniške hlače in, da je prav tako. da ne sme nič tiščat. Sem kupila take, ki grejo tako fino nastavit, da jih lahko imam sedaj (pa se nič ne vidi, da so nosečniške, samo občutek je veliko boljši) in jih bom lahko iemla do konca nosečnosti. Tudi meni je bilo nerodno in sem si mislia le kaj bo rekla trgovka, da sem prišla tako hitro, ampak je rekla, da je to prav. Tako da kar v trgovino.:kuza:
|
|
|
|
nosečniške obleke - kdaj? 21.2.2005 10:40:48
|
|
|
|
CIPRESA
|
kathy, tudi sama sem šla okrog 12t in me ni nobeden čudno gledal, ker sem bila tam edina, ki je prišla tako pozno, vse ostale so bile v 10t in manj - tko da se nimaš kej sekirat. Ene imajo že v začetku večji trebušček ene ne. Tudi meni se je takrat zdelo da grem prekmalu, pa sem potem ugotovila da je prav super, ko imaš na sebi hlače, ki te ne tiščijo in tudi ni priporočljivo da te. LP CIPRESA
|
|
|
|
nosečniške obleke - kdaj? 21.2.2005 10:42:07
|
|
|
|
Lenči
|
Dober dan tudi z moje strani! V prvi nosečnosti sem na nosečniške hlače prešla v 18-20 t, v tej drugi, pa popoldne ne morem več obleči nič drugega kot raztegnjeno trenirko in nosečniške hlače. Tako da zjutraj za v službo še lahko oblečem hlače, ki so bolj ohlapne in široke, ko priem domov pa - hop v nosečniške. ;) Torej kar pogumno v trgovino in nosečkaste hlače kupit. Sneženkast pozdravček, Lenči
|
|
|
|
nosečniške obleke - kdaj? 21.2.2005 10:57:46
|
|
|
|
ery
|
Tejčika, mene pa zanima kje je ta trgovina MA-MI? Kaj pa trghovina La-Vie? A je boljša Ma-mi? Jaz pojma nimam, pa moram it nujno kupit hlače, ker me tiščijo. SEm v 17.tednu. papa
|
|
|
|
nosečniške obleke - kdaj? 21.2.2005 11:04:37
|
|
|
|
Tejčika
|
Ma-Mi trgovina je v Mariboru, tam ko je bil včasih Wit Boy. Ne vem če si iz Maribora? Njet, zdaj vidim, da si gorenjka:-) Drugače pa so mi vse moje kolegice odsvetovale vse od La Vie, zato ker imajo zasoljene cene in ker imajo zelo nekvalitetno robo. Drugače pa je baje v Ljubljani ena fajn trgovinica Popek, kjer imajo res lepe stvari. Lepe trebušče vsem:rozica:
|
|
|
|
nosečniške obleke - kdaj? 21.2.2005 11:07:43
|
|
|
|
CIPRESA
|
Trgovina La Vie je v Baby centru v Ljubljani blizu BTC-ja. In ja res co cene zasoljene. Kje v LJ pa je trgovina POPEK?
|
|
|
|
nosečniške obleke - kdaj? 21.2.2005 11:14:07
|
|
|
|
Tejčika
|
kje je popek ne vem. imajo pa svojo spletno stran, tako da lahko pogledaš.
|
|
|
|
nosečniške obleke - kdaj? 21.2.2005 11:15:50
|
|
|
|
ery
|
CIPRESA, ravnokar sem klicala v trgovino POpek, kjer so kavbojke 12.000,00 SIT, klicala sem tudi v La-Vie . Cena kavbojk pa je od 10.000 do 13.000. Popek je pa zraven Robovega vodnjaka, Cesta Cirila Metoda... Jaz bom šla danes pogledat v La Vie. Dobili so nove modele. Moja kolegica je v La-Vie kupila hlače lepe in kavbojke in jih je nosila celo nosečnost. Tko da ne vem..
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?