savudrija, ali je ok? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

atena -> savudrija, ali je ok? (6.6.2008 19:19:15)

Ali je že bila katera v Savudriji, kako je predvsem me zanima ali je voda čista, ker če je tako umazana kot na slovenski obali ne pride v poštev.Ali je že kdo dopustoval v apartmajih villa laura?Hvala  za pomoč

Tempera -> RE: savudrija, ali je ok? (6.6.2008 19:27:53)

Mi imamo v bližini te vile vikend in odkar hodim jaz tja (10 let), je bilo morje umazano 2x - obakrat je po neurju prineslo ful trave in svinjarije.... Drugače mi je všeč, ker je blizu, hitro si tam.... Normalno, ne moreš primerjati z Dalmacijo, ampak je vseeno lepo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

pajčolanka -> RE: savudrija, ali je ok? (6.6.2008 19:30:38)

sem bla enkrat s starši pa ne grem nikoli več tja.
bili smo v apartmajih blizu hotela moj mir-tam smo se javili in dobili ključe.
kopati se je bilo skoraj ne mogoče ker so bile velike skale in zelo veliki valovi. je pač rt in veter vedno piha. kopat smo se hodili malo stran in vedno plačevali parkirnino...

v teh apartmajih smo bili. na obali je sicer bazen ampak samo za gleta ker voda je v njem milo rečeno svinjska.
http://www.travel-tourist.com/obj3248_si.htm

Tempera -> RE: savudrija, ali je ok? (6.6.2008 19:33:24)

IZVIRNO SPOROČILO: pajčolanka

sem bla enkrat s starši pa ne grem nikoli več tja.
bili smo v apartmajih blizu hotela moj mir-tam smo se javili in dobili ključe.
kopati se je bilo skoraj ne mogoče ker so bile velike skale in zelo veliki valovi. je pač rt in veter vedno piha. kopat smo se hodili malo stran in vedno plačevali parkirnino...

Jp, pri Moj-mir-u je res tako.... skale in veter.... ta vila je na drugi strani rta, pri Crvenem vrhu....

pajčolanka -> RE: savudrija, ali je ok? (6.6.2008 19:35:05)

no za drugje ne vem, saj drugače se mi zdi je bilo kar lepo, je bilo čist zraven kampak ki se  mi ni zdel slab-obala ne vem kak je bla tam, tud do svetilnika je blo luštno it za peš...

nu_tella -> RE: savudrija, ali je ok? (6.6.2008 21:17:20)

Ojla!

Če že ne gre drugači bi ti jaz svetoval vsaj Kanegro, ker tam se mi zdi, da je edina normalna plaža od Hrvaške meje do umaga.

pajčolanka -> RE: savudrija, ali je ok? (7.6.2008 11:52:24)

meni je blo super tud v lanterni pri poreču.
bom še ziher šla kdaj tja.

Stran: [1]