Rubin. -> RE: "skakanje "po lužah 2(vrtec) (6.6.2008 23:24:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo No,ta teden so otroci spet "skakali" po lužah.Enkrat sem pisala,da tega ne odobravam.No,danes so bili spet zunaj,v dežju.Tamala je bila tako mokra,mokre škornje(ko sem jih obrnila na glavo je ven pritekla voda),mokre nogavice,mokre hlače,mokra jopica.Vse tako mokro,kot,da bi potegnila iz stroja ven.Pa sigurno so bili tako več kot 5 minut. Zdaj me pa zares zanimajo vaša mnenja.Ali bi otroke pustile takoleali bi kaj rekle vzgojiteljici.So pa edina skupina v vrtcu,ki to prakticira menda. Že v naprej najlepša hvala nd Ženska božja, kaj ti bodo naši odgovori, me smo vse neke čudne mame, ki nam je to v veselje, beri skakanje po lužah, še bolj pa ko gledamo svoje otroke pri tem početju. Mislim, da ni bilo ene, ki bi se prejšnokrat strinjala s tabo, zato je čist brezveze, da ponovno pišeš o tem. Če to to toliko moti, se pogovori z vzgojiteljico in ji povej, da ne želiš da tvoja punčka sodeluje pri tej dejavnosti. In sem sigurna, da se bo našla rešitev. Da pa je voda stala v škorenjčkih pa ti pove lahko samo eno, kolko tvoje dete UŽIVA v skakanju po lužah.
|
|
|
|