Vzmetnica za dojenčka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

pajkica -> Vzmetnica za dojenčka (6.6.2008 13:46:46)

Katero vzmetnico priporočate za dojenčka in kje jo je najugodneje kupiti?

Taula -> RE: Vzmetnica za dojenčka (6.6.2008 15:16:40)

Jaz imam kokos lateks.
Poglej na www.soncek.si imajo ene akcije.

frutka_ -> RE: Vzmetnica za dojenčka (6.6.2008 16:04:06)

Jaz sem kupila en navaden jogi v BC. Priporočajo pa tudi Dormeo jogije. Cene ne poznam.

rozica984 -> RE: Vzmetnica za dojenčka (6.6.2008 19:04:46)

Živjo!
Midva sva kupila Dormeo v Mercator pohištvu. Za mero 120x70 sva dala 70 evrov. Imava pa tudi sama ta jogi, in sva zelo zadovoljna z njim.

izgubljena_ovcka -> RE: Vzmetnica za dojenčka (6.6.2008 19:57:46)

Midva sama imava dormeo in je super, za dojenčka sva sicer naročila kokosovo iz Sončka, izgleda ok, kako se pa obnese pa poročam čez kakšnih par mesecev, ko biba preraste košek. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ja, za košek pa nisem hotela navadne pene ampak je moja babica dala izdelat ovalen jogi po meri sešit, polnjen z morsko travo (baje neka huda bio scena). No, kako se pa obnese ta pa čez dobra dva tedna! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.6.2008 21:30:38)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

poli* -> RE: Vzmetnica za dojenčka (6.6.2008 21:39:17)

Če hočeš bolj poceni, lahko kupiš tisti jogi, ki ga ponujajo pri paketu za novorojenčka (27 E)- na strani recinko.si
Nima nič zveze s paketom, lahko pa ga kupiš direktno od tistega dobavitelja.
Se mi zdi, da je brez veze neki preveč komplicirat s takimi rečmi... ena srednja reč je najboljša.
No, vsak ima seveda svoje mnenje

ZmajTolovaj -> RE: Vzmetnica za dojenčka (7.6.2008 21:06:12)

Naša punčka ima tudi vzmetnico s kokosovim jedrom (soncek.si), mislim, da smo plačali 30 evrov. Super je.

Nacka -> RE: Vzmetnica za dojenčka (7.6.2008 21:22:40)

Mi imamo Dormeo. Res je ok. Kupili smo ga preko neta.

Nataan -> RE: Vzmetnica za dojenčka (7.6.2008 22:20:47)

Jaz sem kupila baby latex vzmetnico pri Slovenski postelji, vendar še ni preizkušen, mi je pa všeč, ker je tako zračen in tudi cenovno ugoden glede na druga otroška lateks ležišča. Lahko si ga daš delat tudi po meri in ni treba dolgo čakat, kak teden, nič več.

LP

Stran: [1]