|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam na morje?
21.2.2005 9:16:27   
Teni_
Gre katera v Poreč v Zeleno laguno. Mi gremo 16.7. v apartmaje. So mi full všeč(etažni), dve kopalnici, dva balkona, terasa, 3 spalnice(gre nas 6 +:duda:(Teja). Kam pa greste ostale?

LP,
Mojca:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kam na morje?
21.2.2005 9:52:52   
MINEJA
Pozdrav vsem skupaj-seveda sneženi!

Tudi mi se počasi odločamo in brskamo po katalogih kam na dopust. V msilih imamo otok Rab in rajsko plažo. A ima morda katere izkušnje z Rabom? Kam točno, kateri hotel, apartma, ...?
Kam nam priporočate z vašimi izkušnjami?

Pomagajte nam planirati čim lepši dopust?

Pa pa!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kam na morje?
21.2.2005 10:25:31   
jaz99
mojicaH,napisala si vse, samo cene ne . Prosim če lahko napišeš tudi ceno za tako veliki apartma

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kam na morje?
21.2.2005 10:29:38   
Teni_
Za ta apartma je cena malo manj kot 140.000, če greš preko bonusa(mi gremo). Če plačaš do marca(če se ne motim) je 15% popusta, zraven so dali še nek bon za 5% popusta, pa še cena v katalogu je za 7 dni, en dan pa oštejejo, tako, da plačaš 6 dni, greš pa za 7. Mi2 plača samo za naju, tako, da naju bo prišlo okoli 40.000.(oz. verjetno še manj).

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kam na morje?
21.2.2005 10:30:50   
*maja
Ja mi tudi še razmišljamo kam bi šli :zmeden2:. Nimamo idej sploh , ker dobimo sredi junija še enega :duda:, pa nebi šli preveč daleč. Po navadi smo pa hodili zeloooo daleč v dalmacijo.
Ideje in predlogi so seveda dobrodošli ;).

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kam na morje?
21.2.2005 10:41:00   
malika
mi se bomo skupaj s mojim takrat verjetno gromozanskim trebuhom odmajali na Krk v Baško, septembra pa najverjetneje na naš Pag.:bravo:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kam na morje?
21.2.2005 10:41:41   
Blink1
Ola

Mi bomo šli prej...že junija, ampak se še odločamo kam:zmeden: Poreč se sliši super. A imajo apartmaje za 2 (oz. ponavadi so za 3)? In kakšna je plaža?? Da ne bo treba Neje metat s pomola:zmeden:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kam na morje?
21.2.2005 10:41:42   
pravljica
mi hodimo že 6 let (odkar se je rodila Taja) v dalmacijo (Ribnica), manjše neturistično naselje ob novigradskem morju...najamemo apartma v baru, ki je praktično na plaži...med kuhanjem lahko gledam otroka med igro...plaža je dolga 50m, če je...gužve ni, ker se tam kopajo večina domačini in njihovi znanci (teh je tudi vsako leto več, ne vem od kod se jemljejo :)-)
za sprehode je idealno, veseli smo pa tudi, da nismo ob kakšnem lunaparku...tja se zapeljemo, kadar želimo (Zader, Novi grad)
nam se gre tudi zaradi čolna, ker kakšno kontrolo vidimo mogoče 2x v treh tednih, priveza nam ni treba plačat, okoli pa je polno manjših samotnih zalivčkov

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kam na morje?
21.2.2005 10:51:09   
lidia
Jaz pa razmišljam o Krfu maja, ko še ne bo prevroče, bejbek bo takrat star 5 mesecev, pol pa še ena runda nekam v posezoni, ko spet ne bo prevroče.

Na Hrvaško pa grem samo za kak vikend, za prave počitnice Hrvatom več ne zaupam zaradi slabih izkušenj.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kam na morje?
21.2.2005 10:52:56   
lidia
Pravljica,
to se sliši zelo fajn, mi smo tudi nageci, to se mi zdi zanimivo za kak podaljšan vikend.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kam na morje?
21.2.2005 10:55:31   
lidia
hm, aja, neturistično si napisala, ne naturistično, zdaj šele vidim, sem prebrala tisto, kar bi mi ustrezalo zgleda...
no, saj med tekstili tud ni tako slabo za spremembo ;)

ja, tekstili vas imenujemo, ta oblečene 8)8).

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kam na morje?
21.2.2005 11:00:15   
Žan Luka
Živijo!
Mi pa smo letos našli eno super ponudbo na Braču (Supetar), ki je nadvse ugodna - ALL INCLUSIVE za enega samo 65.000 sit, dva otroka pa imata povrhu brezplačno. Glede na preverjene inf. pa je plaža super za otroke, pa še Bol na Braču je le 20 km stran;).
Lepe poletne počitnice vsem:racka:.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kam na morje?
21.2.2005 11:02:53   
pravljica
hja lidia...mi drugače nismo nageci, razen malečke seveda...ko se pa zapeljemo kam na samo, je pa to druga zgodba :)-

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kam na morje?
21.2.2005 11:07:32   
Teni_
Ninika imajo za 3 apartma, samo ti pa ne znam povedat kakšna je cena v junijo, ker nimam tukaj kataloga. Mislim, da je julija(takrat ko gremo mi) cena za 3 nekaj čez 80.000 SIT. Plaža je peščena, nekaj je betonskih plošč za ležanje, nekaj pa je trave pod drevesi(ki jih je precej), tako da je tudi veliko sence. Pomolov pa mislim, da ni. Apartmaji pa so oddaljeni o plaže 100 - 300 metrov.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kam na morje?
21.2.2005 11:13:31   
Blink1
Hmmm...potem je cena v juniju verjetno še nižja. Meni je glavno da je plaža tak, da otrok ne more past v morje, da je senca in da so apartmaji blizu.

kje je Bonus v MB, da si grem po katalog?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kam na morje?
21.2.2005 11:16:32   
Teni_
Ja, takrat je nižja cena. Bonus je tukaj pri ekonosmki srednji šoli, zraven papirnice Barvica. Veš kje?

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kam na morje?
21.2.2005 11:46:51   
Blink1
Ja, že vem...A ti pošljejo tudi na dom??:zmeden: Smo bolj komot:)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kam na morje?
21.2.2005 11:52:20   
NinKa
Mojca mi gremo tam okoli ja natanko v zeleno laguno. sicer se nismo rezervirali ampak bomo kmalu.

Mi ne gremo v apartmaje, ker ne mislim kuhat, gremo pa v Laguno gran Visto. Isto ko lani. Komaj cakam,...v katerih apartmajih pa boste vi?

Mi gremo za prvi maj za 7 dni v Villas and apartments Laguna Bellevue.

Te tut moramo kmalu rezervirat. Dobro da si me spomnila, moram poklicat dol.....

LP

NinKa:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kam na morje?
21.2.2005 12:00:10   
Teni_
Lani se je dalo naroči katalog preko njihove spletne strani, za letos pa ne vem.

NinKa, mi pa bomo rezervirali danes ali pa jutri. Gremo pa v apartmaje Lanterna. Mi pa gremo z njegovimi skupaj, tako, da bomo verjetno kuhali vsak dan en. Tako, da naju bo tudi hrana prišla ceneje, kot pa da bi šli sami.

Upam, da se vidimo tam,če boš takrat doli. Bi bilo fajn. Bo Teja imela družbo(mlajšo). Siocer jo bo drugače tudi imela, sploh svojo botrco, ki jo naravnost obožuje.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kam na morje?
21.2.2005 12:17:41   
india
Mojca, mi smo bili v apartmajih Lanterna lani, ravno v tavelikem. Sicer je noter vse, razen džezve za kavo, pa od posode je bil pribor bolj bogi. Drugače je super,letos gremo spet tja če bomo sploh kam šli.
Dogovori se, da ti bodo pripravili kinderped, brezplačno, pa ti ga bodo dali v spodnjo sobo, mi smo ga sicer odnesli ptoem gor, je tam tudi kopalnica večja kot spodaj. Plaža je kamnita, imaš peskovnik za otroke, samo tam ni sence. Trgovina je v kampu mnogo večja, do tja je treba z avtom, pri apartmajih je prodajalnica s kruhom in zelenjavo, a je vse dosti draže, zato se bolj splača it v Poreč, ni tako daleč in tam nakupit ali pa v Umag.
Če rabiš še kakšno informacijo, piši, sem pa imela od lani slike v albumu, če se spomniš....
:rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kam na morje?
21.2.2005 15:37:41   
Anonimen
Pojma nimam:((:((:((

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kam na morje?
21.2.2005 17:03:11   
frutka_
Najbrž gremo na Lošinj in morda v Strunjan k prijateljem ali pa še morda v Pulo. Pa v gore bomo šli kakšen vikend.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
21.2.2005 17:27:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Kam na morje?
21.2.2005 17:59:03   
Blink1
Uuu Bagi...zakon! Samo Pašman mi je za letos malo predaleč:ups:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Kam na morje?
21.2.2005 18:06:38   
india
Mojca, sme dala slike gor!

LP:miska:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?