Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Excel- zakaj in kako se uporablja? 6.6.2008 14:46:39
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Aspirinka, a nisi ti na višji zdravstveni? A nimate tam vsaj enega izpita iz računalništva?
< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 6.6.2008 14:47:00 >
|
|
|
|
RE: Excel- zakaj in kako se uporablja? 6.6.2008 14:53:54
|
|
|
|
puppa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR A res nisi v srednji šoli nikoli uporabljala Excella? Niste imeli informatike? Vsaj osnove, no. Sicer pa za uporabo Excella ne rabis biti ne racunalnicar, ne programer. Če je človek mal starejšega letnika, je v SŠ sicer imel računalništvo, ampak kaj se je tam delalo, pa .... O kakem internetu še ni bilo ne duha ne sluha, o excelu, powerpointu, itd... pa še sami prfoksi niso imeli pojma.
|
|
|
|
RE: Excel- zakaj in kako se uporablja? 6.6.2008 15:03:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: puppa IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR A res nisi v srednji šoli nikoli uporabljala Excella? Niste imeli informatike? Vsaj osnove, no. Sicer pa za uporabo Excella ne rabis biti ne racunalnicar, ne programer. Če je človek mal starejšega letnika, je v SŠ sicer imel računalništvo, ampak kaj se je tam delalo, pa .... O kakem internetu še ni bilo ne duha ne sluha, o excelu, powerpointu, itd... pa še sami prfoksi niso imeli pojma. Ja, ampak tak človek ima sedaj čez 30 let (recimo jaz), ki sem videla Windowse prvič na faksu- že daljnega leta 1996.
|
|
|
|
RE: Excel- zakaj in kako se uporablja? 6.6.2008 15:12:06
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: puppa IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR A res nisi v srednji šoli nikoli uporabljala Excella? Niste imeli informatike? Vsaj osnove, no. Sicer pa za uporabo Excella ne rabis biti ne racunalnicar, ne programer. Če je človek mal starejšega letnika, je v SŠ sicer imel računalništvo, ampak kaj se je tam delalo, pa .... O kakem internetu še ni bilo ne duha ne sluha, o excelu, powerpointu, itd... pa še sami prfoksi niso imeli pojma. Ja, ampak tak človek ima sedaj čez 30 let (recimo jaz), ki sem videla Windowse prvič na faksu- že daljnega leta 1996. nataša - tko nekak ja... taprvi s katerimi sem imela opravka so bili Office 1993 se mi zdi
|
|
|
|
RE: Excel- zakaj in kako se uporablja? 6.6.2008 15:12:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Aspriničica ni dosti starejša od mene (3 leta?), tako da je mogla imet informatiko, če je hodila v gimnazijo (kako je na sr. šolah ne vem) - ker jo je imela moj sestra pred 7-imi leti.
|
|
|
|
RE: Excel- zakaj in kako se uporablja? 6.6.2008 15:15:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Aspriničica ni dosti starejša od mene (3 leta?), tako da je mogla imet informatiko, če je hodila v gimnazijo (kako je na sr. šolah ne vem) - ker jo je imela moj sestra pred 7-imi leti. Tudi mi smo imeli informatiko na gimnaziji. Še spajanje dokumentov smo sprogramirali v DOS-u. Da ne rečem, da je bil višek predmeta, ko smo dobili barvne monitorje.
|
|
|
|
RE: Excel- zakaj in kako se uporablja? 6.6.2008 17:39:52
|
|
|
|
Felicita
|
dobro, pa tudi če ni informatike... da se do 20-nekaj leta (al pa 30-nekaj) ne srečaš z excellom oz ga 'ne rabiš' se mi zdi prekleto čudno, sploh v letu 2008. To se mi zdi skor ekvivalentno temu, da ne bi znal worda uporabljat
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Excel- zakaj in kako se uporablja? 6.6.2008 19:05:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, hodim na FZV in sem letnik 85(tko da nevem, kolk sm starejša od tebe, Ribica?). V srednji šoli smo imeli informatiko, učili smo se le Word in Power point. Priznam, da sem davnega leta 2004 imela računalništvo tudi na faksu, delali smo v Excelu, vendar ker tega do danes nisem uporabljala, sem pozabila. Vse tabele sem do zdaj delala v Wordu in procente računala ročno(z uporabo kalkulatorja)- pa je tud šlo. Hvala, punce, za koristne nasvete- mi je najbolj pomagal Janin link! TNX!
|
|
|
|
RE: Excel- zakaj in kako se uporablja? 7.6.2008 11:51:21
|
|
|
|
pajčolanka
|
aspirinčica če ti kaj pomaga mi mamo na faksu krasen učnebik za delo z Wordom in excelom, maš zraven tud cd. si lahko daš vse naloge na comp, maš rešitve zraven in pol vadiš, vse razloženo s slikami...res je super zadeva. Avtorja sta Anamarija Leben in Mitja Dečman, naslov pa je Računalniški praktikum. Če ne boš dobla kje ti lahko posodim...
|
|
|
|
RE: Excel- zakaj in kako se uporablja? 8.6.2008 8:48:05
|
|
|
|
piščanc
|
če znaš delat v wordu, ti tud excell ne bo težak, saj je isto. začudenje velja predvsem temu, da nekdo, ki spremlja internet in dela diplomo ipd. tega še ni srečal
|
|
RE: Excel- zakaj in kako se uporablja? 8.6.2008 9:22:58
|
|
|
|
pajčolanka
|
piščanc word in excel pa zdaleč nista isto. no jaz delam faks, uporabljam net....ampak tud še nikoli nisem uporabljala excela. ker ga enostavno nism potrebovala. kar sem delala seminarske itd...sem delal v wordu-ki ga kar znam, ampak v excelu nisem rabla kaj. nikoli nisem potrebovala grafov...
|
|
|
|
RE: Excel- zakaj in kako se uporablja? 8.6.2008 9:32:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni smešno vprašanje KAKO, ampak ZAKAJ se uporablja.
|
|
|
|
RE: Excel- zakaj in kako se uporablja? 20.6.2008 15:23:10
|
|
|
|
totimato
|
Preberi tole: http://www.samozalozba.si/download/EXCEL-KAZALO.pdf Priporočam pa, da najprej preletiš tole: http://www.infostudy.net/rl_vss/cpu_info/predstavitev_excel03.pdf Da dobiš občutek kako in kaj. Če boš imela kakšno direktno vprašanje pa kar. lp IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica Microsoft Excel- zakaj in kako se uporablja? Prosim za nekaj kratkih navodil. Potrebujem ga pri izdelavi diplome, pa o njem nimam pojma. Vsaj grafe bi rada naredila v Excelu. Mam pa na računalniku verzijo 2003, če vam kaj to koristi.
|
|
|
|
RE: Excel- zakaj in kako se uporablja? 27.6.2008 19:35:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo ste pa res hecni, no, če človek nečesa ni uporabljal, potem tistega ne pozna, a ne? Jaz od Excella poznam tudi samo izdelavo grafov, to zelo dobro in še nekaj malega glede zemljavidov. Kar se tiče tabel, pa ne, ker nisme rabila, tudi na faksu ne. Na kakšni ekonomiji se to logično veliko rabi, drugje pa ne nujno. Obvladam internet, a se mi smao okvirno sanja o emailu. Evo, lih danes sem tuhtala, kako se vstavi podpis v sporočilo . Moj brat obvlada računalnik, a nima pojma o wordu. Tega pa obvladam v nulo. In sem njega usmerjala pri pisanju seminarskih. Če se je komu na tej temu za smejat, se je samo tistim, ki se jim zdi neumno vprašat, če nekaj ne znaš.
|
|
|
zaščita po 1. menstruaciji po poroducarmencitaKakšno zaščito uporabljate med spolnim odnosom (v času dojenja)KONDOM (
48%)
NIMAM ZAŠITE (PAZIVA) (
40%)
KONTRACEPCIJSKE TABLETE (kljub odsvetovanju zaradi dojenja) (
2%)
DIAFRAGMA (
1%)
SPREJ (spermicidi) (
1%)
DRUGO (
9%)
Število vseh glasov: 101Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!