Dlesni! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Mbee -> Dlesni! (6.6.2008 11:32:26)

Zadnji teden so dlesni moje 4 mesečne hčerke vrele in spredaj močno zaotekle....mislim da vidim eno malo belo pikico, ki je na otip trda....a je možno da je to že prvi zobek? Drugače je dobre volje in normalno je, le zvečer je problem zaspati, kljub vsemu pa spi celo noč. Baje je dedno kdaj otrok dobi prvi zob....s fantom sva jih dobila šele po 6 mesecu....ne vem, zdi se mi pa neumno it k zdravniku zaradi tega, sploh ker nima nič vročine.

piamaria -> RE: Dlesni! (6.6.2008 12:03:13)

Mbee, lahko gre za zabok, ampak včasih traja tudi kakšen teden, da pokuka ven.Nima bit kaj narobe, pri dr. pa itak ne dajo nič, če bo vročina ji daj calpol in namaži ji s hladilnim gelom kalgel...to je to[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mihaelao -> RE: Dlesni! (6.6.2008 12:54:00)

Se strinjam s piamario ... Brez panike, dokler ti sama ne pokaže, da je nekaj narobe ...
Mi pa smo danes stari 7 mesecev, pa smo še brez zobkov ... 

anny1 -> RE: Dlesni! (6.6.2008 13:50:23)

IZVIRNO SPOROČILO: Mbee

Zadnji teden so dlesni moje 4 mesečne hčerke vrele in spredaj močno zaotekle....mislim da vidim eno malo belo pikico, ki je na otip trda....a je možno da je to že prvi zobek? Drugače je dobre volje in normalno je, le zvečer je problem zaspati, kljub vsemu pa spi celo noč. Baje je dedno kdaj otrok dobi prvi zob....s fantom sva jih dobila šele po 6 mesecu....ne vem, zdi se mi pa neumno it k zdravniku zaradi tega, sploh ker nima nič vročine.

ni nujno da je dedno- naša 1 je dobila zelo pozno 7m, čeprav sva midva z možem dobila zelo zgodaj, mlajši pa ima že zatečeno dlesen in kot kaže prihajajo prvi zobki smo pa 4,5m,
maži z gelom kot so ti že napisali pa bo-če pa tem. pride pa calpol lp

Naja30 -> RE: Dlesni! (6.6.2008 14:02:45)

Moja je imela od 4. do 7. meseca otekle dlesni. Šele pri 7m je pokukal ven.
Zarad tega ne rabiš hodit h zdravniku.

Mbee -> RE: Dlesni! (10.6.2008 19:04:20)

No pa je le pokukal ven....očitno res ni dedno kdaj otrok dobi prve zobke....zgleda da mu bo kmalu sledil še eden....res je pa to pestro obdobje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: [1]