Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:48:18
|
|
|
|
tanikaa
|
Joj, jaz sem tudi čist mimo vdarila. Kot ponavadi. Ste pa fajn familija. Sem te v bistvu mela za eno smrkljo tam nekje okrog 20 let.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:48:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Po dolgem cajtu mi je spet cukr orenk zrasu. Ooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:50:16
|
|
|
|
Volga
|
No, Ankica, 1:0 zame Sem te čist točno opisala
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:50:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Joj, jaz sem tudi čist mimo vdarila. Kot ponavadi. Ste pa fajn familija. Sem te v bistvu mela za eno smrkljo tam nekje okrog 20 let. Ja, a ne zgledam 20 stara? Tam sem nehala štet leta .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:50:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga No, Ankica, 1:0 zame Sem te čist točno opisala Sploh z uno trajno si čist zadela.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:51:11
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Joj, jaz sem tudi čist mimo vdarila. Kot ponavadi. Ste pa fajn familija. Sem te v bistvu mela za eno smrkljo tam nekje okrog 20 let. Ja, a ne zgledam 20 stara? Tam sem nehala štet leta . jaz pa pri 27-tih. prihodnji mesece bom spet 27. stara. Damonca, je to lušno. SRKAAAAAAAA, fotko.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:51:39
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Joj, jaz sem tudi čist mimo vdarila. Kot ponavadi. Ste pa fajn familija. Sem te v bistvu mela za eno smrkljo tam nekje okrog 20 let. Ja, a ne zgledam 20 stara? Tam sem nehala štet leta . Veš kdaj sem jih že jaz? V bistvu se niti več sama ne spomnim. Ja, še malo pa bom šla v penzijo.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:51:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Po dolgem cajtu mi je spet cukr orenk zrasu. Ooooooooooooooooooooooooooooooooooo Tudi jaz!OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO pogrešala sem te
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:52:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ha pa nimaš očal , nekak sm bla prepričana da maš očala Lušna familija
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:52:39
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Po dolgem cajtu mi je spet cukr orenk zrasu. Ooooooooooooooooooooooooooooooooooo O kontra Cukr se nevarno dviga
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:52:47
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Po dolgem cajtu mi je spet cukr orenk zrasu. A ti si še med živimi?
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:53:12
|
|
|
|
Anonimen
|
karin, mam leče
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 10:53:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:53:33
|
|
|
|
Volga
|
Evo mene, 2. z leve. Z dekliščine.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:53:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Po dolgem cajtu mi je spet cukr orenk zrasu. Ooooooooooooooooooooooooooooooooooo O kontra Cukr se nevarno dviga Veš kaj,v takem kislem vremenu,pa cukr kar zapaše.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:53:40
|
|
|
|
Pikec
|
No ktira se zdej razkazuje tle?
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:54:35
|
|
|
|
*alja*
|
Pa kaj nobena noče slik prilimat. Jaz berem in berem vse 4 strani pa nobene slike , dajte se izprsit
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:54:51
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR No ktira se zdej razkazuje tle? Ja, Pikolinček, kje se pa ti potičeš?
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:54:53
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Po dolgem cajtu mi je spet cukr orenk zrasu. A ti si še med živimi? Komajda... ...an fajn k metla mal počiva?
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:55:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Volga izgledaš mačo Na pogled midve ne bi bile glih prijateljeske,morda pol ure vsega skup,pol bi se pa že zgrizle in skregale.tak občutek imam,dva divja karakterja.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:55:27
|
|
|
|
tanikaa
|
Ej Volga, stara, saj sploh nisve debeli.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:55:46
|
|
|
|
Pikec
|
Ja, Pikolinček, kje se pa ti potičeš? Safr furam....
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:55:52
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alja* Pa kaj nobena noče slik prilimat. Jaz berem in berem vse 4 strani pa nobene slike , dajte se izprsit Ja kaj pa ti?
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:56:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ste pa firbčne, babe . A ta vsoka si ti, Volga? Ja, no, saj taka si v mojih mislih, samo obuta v cokle, pa s krilom. Ne vem, zakaj mi to hodi po glavi
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:56:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alja* Pa kaj nobena noče slik prilimat. Jaz berem in berem vse 4 strani pa nobene slike , dajte se izprsit Ene jih imamo v albumih,linki so pa spodaj,kaj ne vidiš?CCCC
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?