Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:04:37
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica
IZVIRNO SPOROČILO: Volga
Mič je taka črna, s kratkimi lasmi, drobna. Tako si jo jaz predstavljam, videla je pa tudi še nisem.
Isto, samo da ima po moje rahlo temno rdečkaste lase.
Volga, ti si pa visoka, suha, pa strogo gledaš .
ja, danes, ko imam pet cm pet, sem 180 cm, na 75 kil podlage. zdaj če je to suho, sem lahko takoj prešič. Grdo pa ponavadi res gledam, mislim, mi reče dost folka potem, ko se že spoprijateljimo, da sem se jim zdela tako stroga. O, damonca, pa ne jaz
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:05:40
tanikaa
Mič je taka črna, s kratkimi lasmi, drobna. Tako si jo jaz predstavljam, videla je pa tudi še nisem.
ja, danes, ko imam pet cm pet, sem 180 cm, na 75 kil podlage. zdaj če je to suho, sem lahko takoj prešič. Grdo pa ponavadi res gledam, mislim, mi reče dost folka potem, ko se že spoprijateljimo, da sem se jim zdela tako stroga. O, damonca, pa ne jaz
Ti maš 175 cm in 75 kg Ne flancaj. Meni si se zdela manjša in vsekako lažja.
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:09:12
Anonimen
Moram dopolniti: si te predstavljam kot mamo manko . V dobrem smislu: gobčno, odločno, s svojim mnenjem, ki jo moraš imeti rad, tudi ko je tečkana.
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:09:37
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa
Ti maš 175 cm in 75 kg Ne flancaj. Meni si se zdela manjša in vsekako lažja.
Točno 175 cm in 75 kil. ****t ga, ne lažem, tanika, zakaj bi
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:12:17
Anonimen
Joj ste firbčne
Nč ne zamujate k me niste vidle
Jaz sem večino naštetih že videla, nism pa še vidla Mič pa srki....to bi pa res rada vidla. No sej enkrat se bom k srki kar na kafe napovedala pa jo bom vidla
Aja pa kovač bi tud rada vidla
Taulo sm pa tud v živo vidla-lepotička čista, takrat še z bušijem, zdej morem pa še brez jo it pogledat
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:16:43
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: karin24
Joj ste firbčne
Nč ne zamujate k me niste vidle
Jaz sem večino naštetih že videla, nism pa še vidla Mič pa srki....to bi pa res rada vidla. No sej enkrat se bom k srki kar na kafe napovedala pa jo bom vidla
Aja pa kovač bi tud rada vidla
Taulo sm pa tud v živo vidla-lepotička čista, takrat še z bušijem, zdej morem pa še brez jo it pogledat
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:17:16
tanikaa
Točno 175 cm in 75 kil. ****t ga, ne lažem, tanika, zakaj bi
Saj ti verjamem da ne lažeš. Samo ko sem te videla na sliki, si se mi zdela ene 165 cm in slabih 55 kg. Ja, slike zelo varajo. Nič, te bom pač enkrat na gajbo pira povabila, pa se bove v živi nagledale. Ker tebe bi pa bilo res fejst fajn spoznat. V bistvu si to res želim.
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:24:53
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: neva6
Babe babe!!!!!!!!zaradi vas bo še deževalo
Ne more. Ker že dežuje.
ja sej glih zaradi tega že in še bo. Ne vem no,Volgo sem si predstavljala,saj oona že ve,ker sem ji že enkrat omenila,malo bol okrogklo mal straejšega izgleda.Pol pa dobiš eno preklo,suhico,podolgovato smrkljo pred oči.
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:28:04
Anonimen
Pa kafetko bi radavidela, njo si z veeeeliko skodelico kave predstavljam . Pa na Mišni ne smem pozabiti, Neva je taka topla, ljubeča... ha, pri vseh mi bolj osebnostne lastnosti hodijo pred oči.
Volga, ti si visoka, za moje standarde, bi me zviška gledala .