aluš -> RE: vneta ušeska? (6.6.2008 13:31:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: aluš Vnetje ušes je nujno treba zdraviti z Ab, zadeva se sama od sebe ne pozdravi. Tako prvi naša zdravnica, ki sicer ni pristaš AB. Tole pa ne verjamem da je res, po moje če je vnetje v začetni fazi se da pozdravit s fiziološko, da spiraš nosek in ga redno pucaš, natresk pa oblaži pritisk v ušesku, do katerega pride zarad sluzi v nosu, ki se nabere v ušesku. Toplota pomaga pa zato, ker se sluz spravi v bol tekoče stanje in gre nazaj v nosek in potem ven. NO to je le moja teorija, ki se je že večkrat pri nas pokazala kot prava. Tud zdravnik nam je 2× rekel le da naj izpiramo nos s fiziološko, da se lahko izpere, ni pa nujno in če se poslabša so potrebni AB, to pa ja. Ja, vidiš, takili so naši zdravniki. No, saj moj tamalček je hvala bogu imel vnetje ušes samo 1x, pa je tako rekla. Sem se pa kar bala, da se bo ponavljalo, ker baje da se ta zadeva rada ponavlja. Tako, da sem res vsakokrat, takoj ko je bilsamo malo "smrkov" začele s fiziološko špricat pa pucat nos, in sem mogoče tudi kdaj s tem preprečila nadaljevanje.
|
|
|
|