Jezersko (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

amaya -> Jezersko (5.6.2008 23:56:45)

Zanima me, če je katera že bila, pa kje priporoča bivanje. Imam pa 3 mesečnega sinčka....no takrat bo že mal več...

aleži -> RE: Jezersko (6.6.2008 8:07:52)

Jaz sem bila in je bilo enkratno, ampak na enodnevnem izletu. Bil je še sneg in mraz! Za bivanje je pa en hotel, če se prav spomnem!!

Sulfinija -> RE: Jezersko (6.6.2008 10:56:18)

Midva sma bila na Jezerskem na silvstrovanmju bilo je nepozabno lepo vendar mrzlo.Čez poletje pa bi se še tudi jaz rada vrnila nazaj.
Bivala sma v hotelu planinka na Jezerskem.Toplo priporočam tale hotelček.Evo ti še link od tega hotela,kjer sva bila midva,pa v mojem albumu najini prazniki najdeš nekaj slik iz Jezerskega.

LP Mojca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Web Results

HOTEL PLANINKA JEZERSKO, Zgornje Jezersko, Jezersko

HOTEL PLANINKA JEZERSKO Jezersko 'Oaza miru' se nahaja v eni najlepših alpskih
vasic pri nas, v osrčju K Jezersko Namestitve počitnice, dopust, oddih, ...

rosalie -> RE: Jezersko (7.6.2008 11:55:58)

Bila tam, ža nekajkrat...čudovito! Res te napolni z energijo, umiri dušo in res brez ene pripombe.
Čudoviti ljudje, nepozabne gore, Planšarsko jezero, sprehodi v naravi...
Stanovali smo v hotelu Planinka, super postrežba, lepe sobe, cene solidne - res pojdite ne bo vam žal in tudi dete bo uživalo!

*kinnie* -> RE: Jezersko (18.6.2008 8:11:25)

IZVIRNO SPOROČILO: rosalie

Bila tam, ža nekajkrat...čudovito! Res te napolni z energijo, umiri dušo in res brez ene pripombe.
Čudoviti ljudje, nepozabne gore, Planšarsko jezero, sprehodi v naravi...

Se podpišem.

PikicaStonoga -> RE: Jezersko (25.6.2008 21:11:42)

Midva pa tja hodiva samo na enodnevne izlete. :) Res je krasno.
Ravno danes sva bila gor. Lj-Preddvor, pa en krog okrog jezera. Pa naprej do Jezerskega na Planšarsko jezero in še en krog tam okrog jezera in piknik ob jezeru (iz hladilne torbe in lenarjenje na deki). Potem pa čez Pavličevo sedlo v Avstrijo v Železno kaplo na sprehod pa malo nazaj in čez planine v Logarsko doline in 15 minutni sprehod do slapa Rinke. Pa še en postanek, da smo napolnili želodčke. Potem pa po celi Savinjski dolini do Šentruperta na avtocesto in nazaj v LJ. Krasen celodnevni izlet. Štartali zjutraj ob 9h in se vrnili v Lj okroh osmih zvečer :) 

PikicaStonoga -> RE: Jezersko (25.6.2008 21:12:03)

aja, narejenih pa okol 240 km.

Stran: [1]