danes pokopali deklico (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

bini -> danes pokopali deklico (20.2.2005 21:38:10)

Tako sem žalostna, ker sem izvedela, da so danes pokopali 9 letno deklico, ki je bila žrtev prometne nesreče pred svojim lastnim domom. Bila sem njena učiteljica in čeprav je že nekaj let nisem videla, se jo živo spominjam. Take tragedije se ne bi smele dogajati... sploh si ne morem predstavljati kako hudo je šele staršem... samo povedati sem hotela in vam naročiti, da stisnite svoje sončke in izkoristite prav vsak trenutek z njimi.
lp

total -> danes pokopali deklico (20.2.2005 21:39:49)

Boga naj jo čuvajo:angel:

india -> danes pokopali deklico (20.2.2005 21:40:40)

Ojoj,to je pa res žalostno....:((:((:((:((

Kaj in kje se je pa zgodilo?:miska:

Anonimen -> danes pokopali deklico (20.2.2005 21:42:40)

Ne vem, jaz ob takih tragedijah nikoli ne pomsislim nase in na mojega otroka. Še nefer do njih bi se mi zdelo, da zdaj bi ga šla pa jaz polubčkat, oni pa... Vedno mislim samo na prizadete in če le morem, jim pomagam. Moje sožalje.

Magi* -> danes pokopali deklico (20.2.2005 21:43:07)

vse prevečkrat se to dogaja. nobene kazni pa na žalost niso dovolj visoke, da bi preprečili divjanje cestnih dirkačev...

bini -> danes pokopali deklico (20.2.2005 21:43:12)

ej miska ne zamerit, ampak rajs ne bom preveč podrobno, ker mogoče pa bi koga, ki jih pozna to še bolj prizadelo.. saj razumeš? :love:...

bini -> danes pokopali deklico (20.2.2005 21:46:18)

zakaj nefer Splišni?? meni se pa ne zdi tako grozno, če se ob vseh tragedijah sveta malo zamislimo in bolj cenimo to kar imamo. Zato lahko enako kvalitetno mislimo na prizadete, ali pa še bolj vživeto..no, moje mnenje... kako bi človek pomagal v takem trenutku mi pa ni blo nikol jasno, pa smo imeli tud že v familiji podobne tragedije :(... se mi zdi najboljš kaj lepega napisat, ker besede so takrat tako plehke in odveč....ali pa se tako zdi samo tistemu ki jih govori.. eh, težka tema, pa še žalostna sm...

india -> danes pokopali deklico (20.2.2005 21:47:20)

Ja, ni problema,seveda razumem. Mislim pa isto kot splišni, pri takih tragedijah sem sicer vesela, da so moji otroci ob meni, ne smem jih pa s tem obremenjevat.
Žal pa se to prevečkrat dogaja:(:((:(

Gina -> danes pokopali deklico (20.2.2005 22:11:14)

Bini a si ti s Krke? Sem zjutraj govorila z očetom, ki je tam doma, me je ful prizadelo, pa slišala sem zvonjenje, pa moja mačeha je rekla, da je polno svečk po vsej poti in da gre še ona eno prižgat. Sem se kar malo zjokala. Ne vem, ampak ko mi kdo pove, da je umrl otrok, si jaz tako živo predstavljam, pa deklica je bila toliko stara kot moj sin. Pa si mislim, kaj če bom jaz kdaj ustavila avto in bo stekel čez cesto ne da bi dobro pogledal...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.2.2005 22:15:31)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> danes pokopali deklico (20.2.2005 22:25:00)

Pa saj ni važno, Bini. Nisem mislila težit, sploh ne. Samo enostavno jaz ob tuji nesreči nikoli ne pomislim na mojo srečo. To mi ne gre skupaj.

buča -> danes pokopali deklico (21.2.2005 9:02:37)

:rozica::rozica::rozica:

Mojca20 -> danes pokopali deklico (21.2.2005 9:07:57)

:rozica::rozica::rozica: za mamico in očija in :angel::angel::angel: naj čuvajo malo deklico.

:((:((:((:((

bini -> danes pokopali deklico (21.2.2005 9:50:14)

ne gina nisem s krke.. sem pa z blizu... ja, groza.. tud mi smo šli svečko prižgat in tiste sveče po celi vasi so res lep spomin... kako ironično je, da nas toliko bolj prizadene ko otroka osebno poznamo, čeprav je vsaka smrt tragična zase...

Nogavička -> danes pokopali deklico (21.2.2005 10:53:59)

Blizu sem doma, pa nisem vedela za to tragedijo.

Uboga deklica - naj jo :angel::angel:čuvajo.

Tea

Stran: [1]