CIPRESA -> RE: POP TV (8.6.2008 12:50:37)
|
Mene ne moti publika v trenjih ampak sama oddaja Trenja. Glede na to da je tema POP TV bom vseeno napisala svoje mnenje. Že velikokrat sem mislila odpret sama to temo ali jim pisat glede njihovih oddaj , pa se vsakič ugriznem v jezik in preklopim na kaj drugega. Oddaja Trenja po mojem mnenju dela razprtije, spodbuja nesoglasja in kreganje in zavira reševanje tistega za kar naj bi v prvi vrsti bila- da rešuje probleme. V vsaki oddaji se g. Slak dobesedno na svoj prefinjen način dela norca z ljudi, jih v sekundnem času sprašuje za odgovore, še predno povejo do konca se obeša na besede in jih "podjebava"............meni gre na kozlanje tak način. Na bruhanje mi je šlo ko se je govorilo o najstnikih, o revežih ki so jim poplave odnesle dom,.....in namesto da bi jih g.Slak spodbujal k tem da najdejo ustrezno rešitev za te ljudi, je njegov prvi stavek vedno "zakaj pa tega niste že prej naredili", in potem sledi val obtožb in vsega kar ne doprinese k nobenemu reševanju problemov. Oddaja Trenja so zame najslabši vzgled za vse, tudi najstnike, saj edino kar vidijo je metanje polen pod noge, kdo bo koga in kdo je prvi......... Drugo so POP TV-jevi novinarji, ki se dobesedno obesijo nate ko greš mimo (sem doživela na lastni koži) in ko se ustaviš in končno poveš nekaj (ker te itak presenetijo), potem zvečer dobiš pod nos servirano pri poročilih totalno drugače kot si mislil. 10X obrnjene besede in še njihov nesramni komentar.........groza. Pri kateremkoli škandalu so vedno prvi in nikoli ne povejo prav ali tistega kar nas res zanima. Ko je gospe pogorela hiša so prišli vprašat kako se sedaj počuti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Njihovo delo je poigravanje z čustvi drugih, nobenih akcij, nobene pomoči, nič. Tudi poročila so totalno enostransko politično obarvana, kritiziranja malo morje, da ne govorim o A KANALU in njihovem SVETU al kaj že (ki je isto sranje). Uglavnem sem izrabla priložnost da jih malo popluvam in povem da mene ne motijo ljudje v nobeni oddaji, dokler ne izrabljajo drugih v svoje lastne nemoralne in brezvestne namene.
|
|
|
|