|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razočarana
20.2.2005 20:58:03   
Anonimen
Torej... ne da mi, da ne bi napisala.
Sem res, resnično razočarana in ves dan razmišljam o tem. Pa se ne preveč sekirat!
Ne pišem, da bi jih zdaj končno dobila, v bistvu me ne zanimajo več, me je preveč potrlo!

Včeraj sem napisala post lastnicam CD-jev s pravljicami, ki so izhajale pri Dnevniku, s prošnjo, naj mi jih presnamejo. Podobno prošnjo sem zapisala že pred mesecem, dvema. Iz postov v preteklosti vem, da jih ima marsikatera, da se je te CD-je presnemavalo in pošiljalo naokoli. Zato sem bila prepričana, da bom dobila kak odgovor. Saj presneti nekaj CD-jev ni tako težko, če komu želimo narediti uslugo.
V bistvu sem danes zjutraj takoj tekla k računalniku, da vidim, če mi je kdo odpisal, ampak čakal me je en velik NIČ.
Pa je na tem forumu toliko govora o prijateljstvu, pomoči, eni "veliki družini". Tudi sama sem se tekom vseh teh mesecev, v katerih sodelujem tukaj, počutila del RR-ja in pomagala po svojih močeh in znanju, vendar vidim, da je bil občutek pripadnosti le moj občutek.
In vse bolj ko o tem premišljujem, vse bolj se mi zdi, da so del te "velike družine" samo nekateri, drugi pa lahko od daleč opazujemo... beremo, kvečjemu kaj napišemo.

Ampak nič ne de. Če ni hujšega, bomo preživeli...
Me je pa resnično razočaralo...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   razočarana
20.2.2005 21:06:41   
D@isy
Jaz mam tri iste: Palčica...., Mizica pogrni se...., Pedenjped.
Lahko ti jih podarim, piši mi privat.:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   razočarana
20.2.2005 21:08:00   
Tina26
Hoj Selena
Jaz sem se zdajle po dveh dneh sele priklopila na RR, tako da ti ne bi mogla pomagat, tud ce bi imela cdje. Ti pa posredujem info iz Merkatorjevega kataloga, in sicer imajo risanke na DVDjih v akciji po 890 sit.
Slaba tolazba, ampak bolje kot nic.
Risank pa res se zaenkrat nimam.
Pa ne sekiraj se prevec, se pa z tem kar si napisala strinjam.
:rozica: :rozica: :rozica: za boljse pocutje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   razočarana
20.2.2005 21:08:09   
TaRe*
Selena.
Jaz imam res celo zbirko cd jev iz dnevnika.Videla sem tudi tvojo prošnjo,pa sem ti že hotela odgovoriti,pa nisem,zdaj pa mi je žal,da nisem.
Mogoče je tole malo letelo tudi name,ker sem že ene parkrat na dolgo in široko razlagala,katere risanke imam.
Najmanj 5 deklet me je že na privat prosilo,če jim posnamem cdje,pa sem žal morala vse zavrniti,ker nimam pekača. Če pa je katera blizu doma in bi lahko osebno prišla po risanke,jih z veseljem posodim,da si jih presname,potem pa prinese nazaj.
Rada pomagam,če le lahko.:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   razočarana
20.2.2005 21:25:33   
VALENTY
Tare!Od kod pa si?!:zmeden::ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   razočarana
20.2.2005 21:27:53   
TaRe*
iz Jesenic:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   razočarana
20.2.2005 21:29:04   
VALENTY
uhh! Mal delč :)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   razočarana
20.2.2005 21:44:09   
tomca
tare jaz jih pridem iskat. pa bomo popravl krivico.:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   razočarana
20.2.2005 21:50:47   
TaRe*
Kamot,kr na privat se mi oglasi ,pa se zmeniva.:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   razočarana
20.2.2005 22:07:23   
tomca
Neki ne dela. Povej kdaj maš čas, jaz sem še na porodniški tko, tko da se jaz prilagodim. Itak grem vsak dan v Merkator.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   razočarana
20.2.2005 22:19:25   
Nogavička
Razočarana,

tole je res čudno, a ne zaradi tega celega odnosa postavit na kocko. Ohladi se, prespi, potem pa vztrajaj, da ti pove zakaj.

Saj bosta rešila problem. Drži se!

Tea:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   razočarana
20.2.2005 22:20:33   
Anonimen
TeaD, mal si zgrešila debato :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   razočarana
20.2.2005 22:23:31   
Pupica
Joj Selena, tukaj se pa jaz ne morem strinjat s tabo. Jaz sem eni gospodični 2 meseca nazaj pisala, če mi lahko posname CD-je oz DVD na prazne DVD-je.
In ko sem že globoko pozabila na to, se mi je gospodična oglasila (ja po 2 mesecih), da naj jo pokličem, da se bova zmenili, da je bila brez neta!!!!!

Torej je bila višja sila na delu...

Kot drugič, pa je bil vikend vmes, in marsikatera se oglaša iz službe, ker doma nima neta...tko da drugič predlagam strpnost do ponedeljka, ali pa raje napiši tekom tedna.

Vse je mišljeno dobronamerno!!!!

brez zamere in upam da dobiš kmalu DVD.Jaz namreč svoji gospodični že 14 dni pošiljam prazne DVD-je ampak se vedno najde stvar ki pride vmes...:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

LP

:kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   razočarana
20.2.2005 22:24:48   
Nogavička
Joj, res sem zgrešila debato. Hvala Ribica. Že kopiram v pravo.

L.p.:rozica:

Tea

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   razočarana
20.2.2005 22:24:55   
Anonimen
No, ne bi jaz o tem, kolk dolgo že pošiljam Bagi CDje..no, moram jih še presnet:ups::ups::ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   razočarana
20.2.2005 22:37:04   
Anonimen
Ma ja, vsak ima svoje življenje. Dan je tako hitro naokrog, pa še sobota in nedelja, ko je edino čas, da se gre kam skupaj z družino. Ne moreš pričakovati, da zdaj bodo pa ljudje skakali, da bi tvoji želji tisti hip ugodili. Včasih se pač malo zavleče vse skupaj. Brez veze se sekirat za take stvari.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   razočarana
20.2.2005 22:53:54   
lorelei
Uf sem jezna! :hudicek:Pravkar sem ti na privat napisala ful dolg mail, ko pa sem ga hotela poslat, me je vrglo dol. Človek res izgubi voljo...

Torej še enkrat:
dopoldne sem prebrala tvojo prošnjo in sem bila prav vesela, ker se je našel nekdo, ki potrebuje DVDje, ki jih jaz ne. Namreč kupila sem risanke, a malemu je všeč le Čebelica Maja in zato bi se ostalih DVDjev rada znebila. Pravzaprav sem jih imela namen prodat, še bolj vesela pa sem bila, ko sem videla, da ponujaš v zameno CD s pesmicami, ki jih ni pri nas nikoli dovolj.
Na žalost smo bili že pozni za na kosilo h tašči:grrr: in ti nisem imela časa odpisat takoj. Zdaj me je pa kar potrlo, ko sem prebrala tvoj post.

Kakorkoli že, rada bi pomagala tebi (in sebi - imam slabo vest, ker sem zapravljala, pa nam risanke zdaj niso všeč in samo na polici ležijo;) ););)
Lahko ti pošljem Poroko gospe Lisice, Sneženega moža in Grdega račka. Drugih risank nimam - Čebelico Majo pa lahko dam presnet enemu prijatelju, tako da bi malo dlje trajalo... Oglasi se mi - lahko tu ali pa na privat.
Lp, Lorelei

P.S. Pa ne tako hitro obupat nad nami:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   razočarana
20.2.2005 23:03:59   
india
Lorelei, Selena govori o CD jih s pravljicami, ne o DVD jih, če se ne motim!

Žal jih jaz nisem kupovala, pri nas DVD ji mnogo bolj palijo kot CDji...:(
Pa res, ne tako hitro obupat, včasih mine kak dan, saj so punce vedno pripravljene pomagat!

Lep pozdrav, Miška:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   razočarana
20.2.2005 23:07:04   
niki5
TeaD, kako sem se nasmejala, ko sem prebrala kaj si napisala :)- ker prej sem ravno tisto debato brala in potem mi tukaj sploh ni bilo več jasno :)-:)- , sem šla prav še enkrat brati..

Selena,
vidiš da se da vse urediti, ne biti razočarana, včasih smo mogoče le neučakani :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   razočarana
20.2.2005 23:09:18   
TaRe*
o,jaz pa tko pametna.Pišem cdji,mislim pa dvdji.
Hvala za razsvetlitev Miška.:ups:
No,še enkrat,jaz imam in to in ono,nimam pa ne pekača,pa tud cdjev nimam kje presnet.:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   razočarana
20.2.2005 23:09:50   
lorelei
Ne, MIška01, v postu, ki sem ga jaz brala danes dopoldan je Selena govorila o CD-jih z risankami - poglej na 3. strani. Sklepala sem, da bi rada dobila DVDje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   razočarana
20.2.2005 23:09:57   
KIRA
te risanke ki so v dnevniku, delajo tule - oz. CD-je:

http://www.videoart.si/osnova2.swf

katalog izdekov imajo, sam za cene nikjer nič ne piše, ali pa sem spregledala.
midva do sedaj nisva kupovala risank, je pa mož za foro kupu eno iz merkatorja in eno v dnevniku.
pa sta obe slabe kvalitete - po mojem, pa ne snemanje, amapk drgač izvedba. slabo sinhronizirano po moje, grafika pa - no ja...
niso primerljive z disneyevimi risankami.

tič je v tem grmu: jaz osebno sem mnenja da slovensko sinhroniziranih risank ne rabiva - jaz sem tud z avstrijskim in nemškimi gor zrasla. se pravi da jih v nemščini in angleščioni prek shareazaja dol vlečem. slovenskih je pa bolj malo, praktično nič. mož pa vztraja na tem, da slovenske tud rabiva, ker da mala še tako hitrone bo govorila nemšho. ja seveda. sej sem jaz tud, že v vrtcu in 1. razredu OŠ in to zato, ker sem v galvnem gledala Sendung mit der Maus, pa Am-dam-des. V glavnem - sedaj moram pa začet razmišljat o tem, kje dobit kvalitetne slovensko sinhronizirane risanke. Sej vem, da se jih da kupit tam od 3 jurje naprej, ampak men je to preveč za 1 DVD. Če bi jih blo gor recimo 5 ali 6, o.k.

V glavnem - sva se zmenla, da jih enih par - ne vse - kupiva z dnevnikom, če bo pa še katero treba, pa bova naročla na zgornjem linku, če seveda ne bojo drage. drgač pa ne vem.... če bi jih kdo imel doma, bi si jih seveda presnela tud, ampak nobenga ne poznam, ki to kupuje....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   razočarana
20.2.2005 23:11:16   
TaRe*
Še enkrat jaz...ampak meni se zdi,da sta bila samo dva cdja z pravljicami,ostalo so bile pa pesmice,ki so bolj švoh.:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   razočarana
20.2.2005 23:15:27   
india
Sori, sem prebrala zdaj ja, no, saj boste porihtale, še vedno se je vse uredilo!
:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   razočarana
21.2.2005 8:29:15   
Anonimen
Živio Selena!

Jaz imam in ti ji pošljem...piši mi na privat.
Dobiš še ta teden, brez heca...
Jaz sem tudi prosila za te pravljice in pesmice in sem jih prejela in to kar hitro, zato vračam uslugo nazaj ostalim, da bomo vsi zadovoljni!

Jaz bi pa imela DVD-je..ki so bili v dnevniku...bi katera to meni napravila..pleaseeeeeeeeee:love::love::love:!

Lp!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?