Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj ste vedele, da imate dosti.... 5.6.2008 13:39:01
|
|
|
|
srki
|
Uf, da bi pa še na morju misila na RR, pol mi pa ne bi bilo več pomoči.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2008 13:42:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj ste vedele, da imate dosti.... 5.6.2008 18:30:24
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Jaz rr vsakodnevno čekiram, ampak če pa te možnosti ni, mi ni nobene panike. Imam obdobja, ko sama kar precej sodelujem, in obdobja, ko enostavno nimam volje za sodelovanje in samo berem. Sem pa vsako leto najmanj 3-4 tedne v kosu brez rr-ja, ko sem na morju, in takrat niti najmanj ne pomislim nanj niti ga ne pogrešam. Tako nekako je tudi pri meni.
|
|
RE: Kdaj ste vedele, da imate dosti.... 5.6.2008 18:46:32
|
|
|
|
Anonimen
|
takrat, ko celo rr-ovke opazite, da sem tečna je skrajni čas, da se za kkšn dan potuhnem
|
|
|
|
RE: Kdaj ste vedele, da imate dosti.... 5.6.2008 18:48:33
|
|
|
|
hmm...
|
Mi je fajn na RR, predvsem takrat, kadar je kakšna dobra tema ali debata. Nisem pa odvisna, ampak ga vsak dan pregledam, da vidim ali je kaj novega, ali pa koristnega.
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2008 20:37:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj ste vedele, da imate dosti.... 5.6.2008 20:42:19
|
|
|
|
Blejka26
|
če so kakšne dobre debate,se pol čez dan tud spomnim..včasih pa pride čas ko enostavno nimam časa biti na računalniku..
|
|
RE: Kdaj ste vedele, da imate dosti.... 5.6.2008 22:06:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsak drugi, tretji dan ga malo prečekiram, morda še kaj na hitro napišem. Ne spuščam se pa več v kake debate, ker potem vedno fašem kak pameten odgovor pa moram spet kaj nazaj napisat....se mi ne da. Rada preberem kak čvek, pa na DIPO rada vržem uč, če je kaj novega in to je vse. Druge teme redko prebiram, morda če mi mulček kaj nagaja kakšno vzgojo pogledam pa zdaj ko je kriza s kilami skočim na hujšanje, ampak itak vem, da mi samo branje ne bo pomagalo shujšati. Skratka, berem vaše čveke in se zraven včasih pošteno nasmejim , odvisna od RR pa nisem. Tudi, če bi ga ukinili bi preživela, se ne bi dosti sekirala .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?