|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rezultat na NS!!
20.2.2005 19:32:49   
Kety
Hojla punce!

Pa se po dolgem casu spet oglasam. Z možkom sva bila na NS in je bilo vse super. Danes pa sem govorila s kolegico in je imela verjetnost za DS cca 1:7000...ne vem točno, ampak tam okoli; in je 1 leto starejša od mene. Moja verjetnost pa je bila v primerjavi z njo ful večja in sicer 1:4600. Malo me je zaskrbelo! Ali se imam kaj za bat. Za sabo imam molarno nosečnost in me je kar malo strah!!! Vratna svetlina je merila 1,4mm. Prosim, odženite mi skrbi:(

Srečno vsem!

LP Kety
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Rezultat na NS!!
20.2.2005 19:54:00   
briar
Glede na to, da je meja za povečano tveganje 1:300, se nič ne boj. Kolikor vem, je tvoj rezultat naravnost odličen!

Kar brez skrbi in lepo nosečnost naprej!
Briar:rozica:

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Rezultat na NS!!
20.2.2005 19:55:30   
Udb
Brez skrbi Kety!!

Če si bila na NS in je G rekel, da je rezultat v redu - potem je v redu!!!! Ne se brez veze sekirati!!! To lahko škodi!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Rezultat na NS!!
20.2.2005 19:57:54   
sabini
prepisujem iz knjige. ti imaš 1:4600 to je dober npr. 1:400 imajo ženske pri 35.letih pri 37.letih 1:250 to je bolj slabo .po 4oletu je 1:100 ti imaš pa kr 1:4600 to je dobro ena ničla več (upam da razumeš)ti pa še kaj vpraši če ne veš.:duda:

tako da čisto brez stahu glede tega. Kaj pa včasih ko tega pregleda sploh ni bilo? Takuh primerov je zelo zelo malo, moja kolegica ima 2.zdrava otroka pa ni šla pri nobenemu na NS. Verjemi da če bi bil slab rezultat bi ukrepala in te poslala naprej.
Kar nič ne skrbita pa pobožajta bušija. Upam da sem ti pomagala :nosecka::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::duda:

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Rezultat na NS!!
20.2.2005 20:10:02   
Kety
Hvala punce za hitre odgovore! Mah, ta kolegica me zna vedno spravit v slabo voljo....sem že parkrat razmišljala, da je bolje, da se ji ta čas izogibam!¨

Še enkrat hvala :rozica::rozica: in srečno še naprej!!

LP Kety:miska:

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Rezultat na NS!!
20.2.2005 21:47:57   
Gina
Starejša ko si, slabši je rezultat. To je zaradi računanja povprečne vrednosti glede na rezultat in leta. Jaz sem imela tretjega pri 34., NS so mi delali torej pri 33letih in pol, pa je bil rezultat 1,7mm in možnost 1:1800. To je bil dober rezultat,ki pomeni, da se mu ne nabira tekočina in da topogledno nima DS. Ker pa se nekaterim otrokom z DS tekočina ne nabira, tistih otrok z NS ne morejo najti, zato ti zračunajo kako velika je možnost kljub temu. Tvoj rezultat je super.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Rezultat na NS!!
21.2.2005 7:21:45   
dory
Tamal je mel pri nas kozne gube za 2.1mm...pa me je blo ful strah,ker so se meje pri mojih prijateljicah gibale do cca 1.9mm...takrat me je G se uspela prepricat,da je to ok,zato nisem sla na nuhalno naprej..dones vem,da bi to definitivno nardila...

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Rezultat na NS!!
21.2.2005 10:26:41   
ajda11
Tvoj rezeltat je več kot super. Meni so razložili takole-bom kar na tvojem primeru; če v vrsto postaviš 4600 žensk, isto starih in z isto izmerjeno vratno svetlino ima ena otroka s kromosomsko napako.

Jaz sem imela NS pri 34 letih 2,53 kar je veliko.
Ker je bila pikica prevelika, da bi izračunalili tveganje, sem imela THT test po njem pa tveganje 1:840. Nisem spadala več v skupino z visokim tveganjem, a je bil strah prisoten vso nosečnost.

Imam pa prijateljico, ki ima pri svojih še ne 28 letih izmerjeno NS 3mm in seveda napotnico za aminocintezo pa ne bo šla. Še slišat noče.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Rezultat na NS!!
21.2.2005 11:03:13   
hhanahh
Jaz sem imela NS 1:65, pa je amniocenteza pokazala, da je vse OK.
Brez skrbi!
:kuza:

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Rezultat na NS!!
21.2.2005 18:48:56   
Kety
Sem se pomirila, ko sem prebrala vase napotke in razlage...HVALA. Drugace sem pa stara 26 let in ko bom rodila bom ze 27. Kolegica pa je eno leto starejsa in je bila skoraj enako stara, kot jaz ko je bila na NS. Prestrasil me je njen odziv na moj rezultat, ces, Kaaaaj a samo tolk mal....

Lp in SRECNO vsem, Kety 13t, 2/7

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?