Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nočno dojenje 7- mesečnega 4.6.2008 20:38:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ne vem. Naš ima 8. mesecev in ga še vedno dojim 1-2x na noč. Včasih tudi večkrat. Ko mu gre kakšen zobek, potem je nočno dojenje bolj pogosto. Pa saj se podoji in hitro zaspi nazaj.
|
|
|
|
RE: nočno dojenje 7- mesečnega 4.6.2008 20:44:13
|
|
|
|
Blejka26
|
midve se tud dojiva..mislim da otrok ni lačen ampak se samo crklja
|
|
RE: nočno dojenje 7- mesečnega 4.6.2008 21:05:24
|
|
|
|
Naja30
|
Mogoče je tudi žejen. Moja je bila 7 mesecev stara ravno sredi največje poletne vročine in verjamem, da je bila žejna. Kmalu pa je postalo le še crkljanje. Ali pa se dovolj ne naje zvečer.
|
|
|
|
RE: nočno dojenje 7- mesečnega 4.6.2008 21:18:49
|
|
|
|
sandra85
|
nevem...moj je od 3.-7m spal 11 ur brez dojenja, pol pa se je kr naenkrat začel zbujat in dojit tudi 2x na noč. tako da je sigurno lačen ali žejen-kljub temu, da čez dan ful poje in pred spanjem po navadi 200ml GH pa še podojim ga
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: nočno dojenje 7- mesečnega 4.6.2008 21:33:01
|
|
|
|
ThinkPink
|
Dokler sem jo dojila, se je zbujala ponoči na 2-3 ure za dojenje. In tudi sedaj, ko pije AM se ponoči še enkrat zbudi za flaško in spije celo do 200ml ponoči, tako da je že lačna. Ne vem, si poskušala dati npr. čaj, dudo in če ni pomagalo, bo že lakota.
|
|
|
|
RE: nočno dojenje 7- mesečnega 5.6.2008 7:14:03
|
|
|
|
sanosan
|
Moj prvi se je začel bolj pogosto dojit ponoči takrat, ko sma čez dan večinoma jedla gosto hrano. Mislim, da je zaradi pomanjkanja mlečnih obrokov čez dan, le-te nadomestil ponoči. Je pa minilo takrat, ko sma dokončno prenehala z dojenjem (pri 15 mesecih) in od takrat naprej lepo spi ponoči in ne potrebuje nobene flaške ali kaj podobnega. Le lani poleti, ko je bila takšna vročina, je ponoči parkrat zahteval vodo.
|
|
|
|
RE: nočno dojenje 7- mesečnega 5.6.2008 7:18:51
|
|
|
|
mika
|
Ko je naša bila toliko stara je bilo poletje in se je večkrat ponoči dojila. Imela sem jo zraven sebe, tako da mi ni predstavljalo napora. Nočno dojenje je trajalo so 13mes. Očitno je bila žejna, ker dvomim da bi se hotla cartat ob treh ponoči, ko pa je spala zraven naju. Tudi sedaj pri 3, 5 let se včasih zbudi in pije.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2008 7:46:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: nočno dojenje 7- mesečnega 5.6.2008 12:44:00
|
|
|
|
mehurčica
|
Moja se tudi ponoči pri 7,5m še doji. Danes na 2 uri, včeraj pa le 2x v celi noči. Danes bi ji mogoče lahko dala samo dudo, ampak včasih ponoči sploh ne vem kaj delam in sem si jo kar podzavestno dajala ob sebe. Po moje so včasih žejni, včasih pač lačni, če čez dan ne pojejo zadosti.
|
|
RE: nočno dojenje 7- mesečnega 5.6.2008 15:12:44
|
|
|
|
petrika
|
Meni je med.sestra rekla, da pri 4 mesecih ne potrebuje več nočnega obroka. Tako sem jo počasi kar odvadila. Zdaj je stara 7 mesecev in že kakšna 2 meseca se ponoči ne dojiva. Pa ji nič ne manjka. Če se slučajno zbudi, ji dam dudo in ji dam roko, da me začuti in zaspi nazaj. Moje mnenje je, da potrebuje več nočnega dojenja. Če pa otroka navadiš ponoči piti čaj, je pa še slabše, ker poznam par primerov, ko so se potem kar naprej prebujale ponoči, ker je otrok želel piti.
|
|
|
|
RE: nočno dojenje 7- mesečnega 5.6.2008 18:09:16
|
|
|
|
annie
|
Mi bomo čez dober teden stari 9m, pa se še čez noč 1x dojimo. Včasih, ampak bolj redko pomaga duda, če ne pa joška
|
|
|
|
RE: nočno dojenje 7- mesečnega 6.6.2008 14:12:05
|
|
|
|
ninocka
|
MI se tud podojimo ob cca 8ih zvecer, pa potem enkrat med 23-1, pa pol do 6:30 se 3x. Se pa zgodi enkrat na 3 tedne, da se ponoci podoji samo 1x. Jupii !!!! Odstevam dneve do te noci
|
|
RE: nočno dojenje 7- mesečnega 8.7.2008 21:45:49
|
|
|
|
tonja
|
Moj pa je star 11 mesecev pa se zbuja na 1.5 ure ali največ na 3 ure in ga dam k prsim pa vedno zelo vleče, tako da očitno potrebuje tekočino - morda pa je le stvar navade, da se je navadil ponoči piti
|
|
|
|
RE: nočno dojenje 7- mesečnega 12.7.2008 10:52:11
|
|
|
|
lorch
|
Moja je stara 7 mesecev in že kar lep čas se ponoči ne dojiva, včasih se zbudi in ji dam malo vode, včasih pa še to ne. se mi zdi, da se zbudi če je žejna, ker je le malo bolj vroče in otroci potrebujejo tekočino.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?