puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: mika Pa saj fora je v tem,. da mali sam pride, pozvoni in potem vpraša, če gre naš lahko k njemu. Četudi bi bili noter. pa meni tudi ni, da naš po tujih hišah hodi. res ne vem n, nekako se bo treba pogovoro, me je kar strah Kako se pa tvoj sin počuti ob njem? Sosedu bi rekla, da ne more zaradi tega pa tega Eh, vem da je teško Ravno v temi vidim rešitev, ker se mi zdi, da se naš ob njemu malo dolgočasi, no, vsaj kadar je oni pri nas vidim, da se ne igrata, ker se oni pač ne igra tako, kot bi se naš. Tudi play station ga recimo zamoti manj kot dve minuti,. Nič od niča. To bi bilo najbolje, da se ga naš naveliča in enkrat on sam reče, da ne gre k njemu ali kaj takega. Veš kaj volga bi jaz naredila se vsedla s sinom in ga direkt vprašala če mu je tale prijateljček všeč in če mu je všeč da pride k njemu na obisk al pa on gre tja in če bi rekel da mu ni glih všeč, kar predvidevam da bo, pa mu povej, da ni nič narobe če nekga odkloni, no v tem smislu neki, sicer še nismo tako daleč mamo manjše otroke, ampak jaz bi verjetno neki na ta način naredila. če bi pa rekel da mu je všeč da se takole srečujeta in sta skupaj bi se pa probala s starši pogovorit na miern način, pa sej vsak normaln človek razume, da ne moreš kr drugih otrok pazit in da moraš še kej doma postorit. Mislim če se ne zna/more/noče zaigrat ja kaj hudiča ti pa pol počne po bajti a kr za tabo hodi al kaj Mah tile otroc, sam računalniki so jih, gruntam da bi dal računalnik stran, že zdej preveč risank gledata gor, pa sta še tako mala, kaj šele bo, ko vidim nečaka od mojga kako samo za računalnikom čepi in ko ima prepoved al pa npr. elektrike zmanjka je pa kot izgubljen v bajti. Ne vem no.