konkreten zajtrk (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

buči -> konkreten zajtrk (20.2.2005 17:17:17)

Vprašanje zastavljam v imenu moje kolegice, ki ima 8 mesecev staro bejbo :angel:, ki že cel teden z največjim veseljem zjutraj odklanja stekleničko z mlekom. :zmeden: To je pri njej edini obrok po steklenički, ostalo je vse na žlico, tudi čaja ne pije več po cuclju. Kolegico zanima, kdaj ste začeli s konkretnim zajtrkom in kaj malemu daste za jest. Žveči še ne najbolje. Ali bi bilo potem smiselno stekleničko zamenjati le za mlečno kašo na žlico?

Hvala v njenem imenu. :racka:

LP :kuza:

Primoza -> konkreten zajtrk (20.2.2005 17:34:42)

Naš 9 m ima rad grisolino, pretlačeno banano in še kaj bi se našlo.

kepica -> konkreten zajtrk (20.2.2005 21:45:21)

Naš mali je tudi nekje pri 8 mesecih kar naenkrat prenehal zjutraj jesti iz stekleničke.Ostale obroke je imel že prej na žlico.Stekleničko smo zjutraj prakticirali zato,da smo se lahko še malo v postelji pocrkljali.Zdej pa že 2 meseca pridno vstajamo ob 8h in imamo konkreten zajtrk.Včasih,če je lakota huda,mu naredim bolj na hitro kakšen čokolino,medolino in podobne kašice.Če pa je potrpežljiv pa mu skuham mlečni gres,polento,včasih pa skupaj jeva na kruh namazano marmelado,ampak za to moram pa jaz imeti potrpljenje,ker potem jeva eno uro.
Vsak dan kaj drugega,da je pestro.

lp

puri -> konkreten zajtrk (21.2.2005 7:21:38)

Naš pa sploh nikoli ni hotel flaše, tako da, sem mu dala že takoj zajtrk kar po žlici!
Dam mu pa mlečni gres, keksolino, rižolino ali kakšno kašico, ki se meša samo z vodo!

lp

buči -> konkreten zajtrk (21.2.2005 8:16:41)

Hvala za nasvete. Pri nas najbrž ne bo teh težav, ker bi naš dal vse, ampak res vse za stekleničko. Kako se jezi, ko vse popije! Ampak mislim, da bomo čez kakšen mesec in pol morali ukiniti stekleničko, ker bo to sicer potala velika razvada.

Lp :kuza: :kava:

mateja 26 -> konkreten zajtrk (21.2.2005 10:20:19)

Oj.

Tudi naša princeska je že dopolnila 8 mesecev.Je pa vse od začetka(hrenovke,pašteto mlečni zdrob,čokolešnik,...).Če ji damo samo mleko ,ni zadovoljna.Dobi ga samo čez noč.

Lp,Mateja

Stran: [1]