|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pri 7 mes.
4.6.2008 19:17:14   
p&b
Začela sem z 6 mes.pa v celem mesecu ne je nič druga kot samo naribano jabolko in pretlačeno banano,pa še to na začetku tiški usta skupaj,da jo malo prisilim da okusi kaj ji dajem.Poskusila sem že z raznimi kašicami pa pire krompirjem,pa žal noče.Ima katera kakšno idejo kaj ji še naj ponudim in da ji bo morda všeč.Je možno,da ne mara toplih stvari ker kuhanega jabolka ni marala,surovega naribanega pa ima rada?
Hvala za vsak nasvet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pri 7 mes.
4.6.2008 19:32:01   
amaya
S čim si pa začela uvajanje? ja banana je sladka, jabolko tudi in tu je problem user posted image ...imaš sladkosnedca

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2008 19:43:40   
p&b
Saj sem tudi pri sinu,ki je sedaj star 3 leta in pol začela enako:jabolka,banana,pire krompir,korenček,brokoli,bučke...pa ni bilo nobenega problema,je pa res da sem njega dojila samo 2 mes.,sedaj pri pupiki pa se še danes pri 7 mes.še vedno polno dojima,ne mara ne dude in ne flaške.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2008 19:45:19   
amaya
Ja samo veš, da so si otroci tako različni med seboj, da eden ni enak drugemu user posted image .

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.6.2008 20:38:34   
sandra85
js sem začela z surovo naribanim jabolkom (kuhanega na začetku ni maral), z banano in kuhanim korenčkom
na začetku ni šlo skoraj nič-le 3-4 žličke...postopoma pa je začel jesti. mogoče še ni pripravljena na GH! moj user posted image je začel zaprav jest GH nekje pri 7m, pol je spet mal štrajkal, se večinoma dojil, zdaj pri 9m pa je vse

da ne mara toplih stvari? pa saj mleko ji daš tut toplo, a ne? pač ji kuhano jabolko ni všeč (kot sem že napisala, tudi moj na začetku ni maral kuhane jabolke, surovo pa ja) ne sili otroka, ko bo želela, bo jedla. nekateri začnejo jesti GH pri 1 letuuser posted image tako da se ne sekiraj

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 4.6.2008 20:39:40 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.6.2008 21:45:25   
mateyka
kaj pa mlečne kašice, a to papa? naša ni marala nič, pa sem malo goljufala in ji začela dajat mlečne instant kašice, ker majo malo podoben okus kot AM in je jedla (milupin rice in rice-corn). ko nam je to zalaufal, smo pa nadaljevali s sadjem.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
5.6.2008 5:52:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.6.2008 9:09:05   
tanci29
jaz sem začela z riževo kašico potem pa zelenjavo sem pa kar skupaj skuhala krompir, korenček, bučko, brokoli in cvetačo, nisem nič vsako posebaj...tako je malo bolj okusno in tudi te stvari so lahke, ne napenjajo in niso alergene. pa še malo olivnega oljčka na koncu kuhanja. sadje nama pa zdaj gre tko tkouser posted image . no ampak malce bolje je že kot na začetku.user posted image user posted image

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.6.2008 12:51:49   
Solero
Vztrajaj.
Jaz sem mu dajala na začetku žličko jabolke in žličko druge hrane. Jabolko se k sreči da kombinirat z vso možno zelenjavo. Počasi (2-3 tedne) je sprejel vse po vrsti.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?