|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nocno (ne)spanje
20.2.2005 16:50:58   
dejcka
Živjo!

Pri nas pa se je pred par meseci pojavil problem spanja ponoči. Naša mala (6m) je prve tri mesece spala 6 do 8 ur skupaj, potem pa jo je nekega dne pičilo (mogoče sem jo preveč hvalila) in se je začela najprej zbujati ob 2h ponoči, nato smo pa postopoma prišli na zbujanje vsake 3 ure. Vsakokrat ji dam jesti (dojim), ker je drugače tak vik in krik, da je kar za pobegnit. Pri tem da podnevi je na 4 ali 5 ur!?
Kako naj svoji :duda: ponovno dopovem, da je noč namenjena spanju in ne pridobivanju na (že tako okrogli) teži:zmeden2:?

Lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nocno (ne)spanje
20.2.2005 17:02:10   
sa
Mene tudi to zanima se nam isto dogaja.:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:Jaz se tolazim da je to nespanje povezano z zobeki:zmeden2::zmeden2::zmeden2:.Upam,da bo to obdobje cimprej mimo.
LP in cimvec spanja vam zelim8)

(odgovor članu dejcka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nocno (ne)spanje
20.2.2005 19:04:58   
dojenček
Lp
Ta tema je že bila obdelana pod naslovom "Mi nič ne spomo", če te zanima si tam več preberi.

(odgovor članu dejcka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nocno (ne)spanje
20.2.2005 19:07:56   
taj2004
Joj ne govorte meni,ker se mi ze mesa cisto sem zgubljena in sam neumnosti delam po bajte, ker nisem naspana....:(( Taj se zbuja na 30 min po 15 krat skacem v sobo in ga poguncam dam dudo malo caja pa zaspi. To se dogaja do 11 dokler ne grem spat:zaspan:...Pol pa zgodba naprej zbujanje ...premetavanje...stokalje..klepetanje...:((...In to se dogaja do jutra... Tako da konkretno ne spimo ze 2 meseca...

IMam obcutek da bom sla pocasi v Idrijo ker ne zmorem vec takrga tempa:((:(( Ma se tolazim z tem da bo kmalu minilo:)-

Lp Petra Ni pa mi tezko to delat ker ga obozujem sam je zelo naporen:((

(odgovor članu dejcka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nocno (ne)spanje
21.2.2005 9:30:14   
CUKRČEK
Ojla,
naša :duda: je bila prve mesece resnično pridna glede spanja(spala cele noči in večino dneva). Tam nekje okoli 6. meseca pa ga je začela "srat". Res, da je bila stalno bolna in smo jo certali od spred in zad - tako je začela izkoriščat položaj in nam krast noči. Nekaj dni nazaj pa mi je prekipelo, ker sem vstajala že vsake pol ure in sem se odločila, da jo bova ignorirala ( manjkalo ji nič, sita je bila, suha tudi- videlo se je da se zmišljuje, nič več ji ni bilo prav... spala bi le, če bi jo jaz nosila naokoli in zraven še kako akrobatiko izvaljala :)-

In sicer je spet po kake pol ure začela jokat...bolje rečeno vpit in ne jokat. Prižgano je imela le zvezdico(projektor in muzika). Jokala je kot nora ene pet minut( res je težko poslušat, ampak nekaj je treba ukrenit), nakar je nehala in je čakala koliko nas bo "priletelo na kup". Ker nas ni bilo je čez nekaj minutk spet začela jokat. Tako je še nekajkrat ponovila "jok in čakanje" nakar je le še malo užaljeno zajokcala in zaspala. Tako sedaj že nekaj dni lepo pančka od nekje pol devetih zvečer do osmih zjutraj:bravo: :bravo: :bravo: Kot kaže je naš" vzgojni ukrep" zalegel.

Tako predlagam vsem, katerim malčki ne pustijo spati, da poskusijo to metodo- če prvič ne bo zaleglo pa bo drugič ali tretjič. Res je malo težko poslušat jok toliko časa toda izplača se.

lp :zaspan:

(odgovor članu dejcka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nocno (ne)spanje
21.2.2005 11:47:15   
Babsy
Se strinjam! Jih je potrebno malo pustiti jokati. Se ti sprva para srce, vendar se ti kasneje obrestuje!
Seveda pa moraš biti prepričana, da ni lačen, žejen, bolan ipd.

Pa mirno spanje
Babsy

:duda:

(odgovor članu dejcka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?