Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: šokanje pred menstrucijo, hočem pa + 4.6.2008 16:22:31
|
|
|
|
Anonimen
|
V mojem primeru ni bilo nobenega špikanja in zvijanja, bila sem samo napihnjena in tečna ko driska
|
|
|
|
RE: šokanje pred menstrucijo, hočem pa + 4.6.2008 16:56:34
|
|
|
|
AnciM
|
Mene je špikalo in bolelo kake 10 dni pred . Me pa ponavadi ne, tako da sem sumila na že pred testom. Upam, da kmalu ugledaš
|
|
|
|
RE: šokanje pred menstrucijo, hočem pa + 4.6.2008 17:37:04
|
|
|
|
giotti
|
Nobenih znakov pri meni, ko sem bila nosečka, razen majhen krvav madež na hlačkah (očitno vgnezditev, ki pa je se ne pojavi pri vseh na ta način) en dan pred pričakovano M. Srečno, da bo plusek
|
|
|
|
RE: šokanje pred menstrucijo, hočem pa + 4.6.2008 19:38:00
|
|
|
|
Anonimen
|
JA kar hitro me je začelo zbadat, ampak tu pa tam malo, pol pa- še preden je bil čas za (mislim da 1teden prej) me je začelo oring špikt in zvijat. tak me niti pri hudički zadnje čase ni. 4-5 dni pred (ne)pričakovano se je začelo tisto mazanje pa roza izcedki in sem naredila test, ki je bil pozitiven (kljub temu da še ni zamujala, ampak je imela še najmanj 3 dni časa).
|
|
|
|
RE: šokanje pred menstrucijo, hočem pa + 4.6.2008 19:43:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnciM Mene je špikalo in bolelo kake 10 dni pred . Me pa ponavadi ne, tako da sem sumila na že pred testom. Tako je bilo tudi z menoj. Drugače me ni nikoli špikalo pred , takrat ko sem zanosila pa.
|
|
|
|
RE: šokanje pred menstrucijo, hočem pa + 4.6.2008 20:09:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Še ena anonimna, pa me zanima samo to, ali so vas vse bolele bradavice oz. prsa, ko ste bile noseče?
|
|
|
|
RE: šokanje pred menstrucijo, hočem pa + 4.6.2008 20:12:19
|
|
|
|
ANA_P
|
meni se je vse dogajalo isto kot pred M in kasneje ko sem vedela, da sem že noseča, še me je kar naprej špikalo. Tako da so bili isti znaki kot pri M.
|
|
|
|
RE: šokanje pred menstrucijo, hočem pa + 4.6.2008 20:18:34
|
|
|
|
_sanja_*
|
Mene pred menstruacijo ni nikoli špikalo, potem ko sem zanosila pa kar naprej in boleli so me jajčniki oz. kar celoten sp. del trebuha. Prsi? Skoraj nič, bradavice so me pa grozno bolele. Nisem mogla spat na trebuhu, motil me je modrček,... Vse skupaj se je pojavilo že kakšen teden ali 2 pred izostankom in se nadaljevalo še nekaj časa po izostanku. Zdaj je že skoraj minilo
|
|
|
|
RE: šokanje pred menstrucijo, hočem pa + 4.6.2008 23:11:01
|
|
|
|
lex
|
ja kar čakala sem jo, pa je ni bilo od nikoder in to vse 3
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2008 9:01:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: šokanje pred menstrucijo, hočem pa + 5.6.2008 9:38:00
|
|
|
|
*Junona*
|
Js tudi ne vem, kaj je to
|
|
|
|
RE: šokanje pred menstrucijo, hočem pa + 5.6.2008 10:37:39
|
|
|
|
AnciM
|
Jaz sem tudi imela grozno občutljve bredavice že kak dan pred izostalo M in potem kak mesec. Prsi me niso bolele, ampak na bredavicah je bila pa že majčka brez modrčka živa groza.
|
|
|
|
RE: šokanje pred menstrucijo, hočem pa + 5.6.2008 11:03:23
|
|
|
|
čipka
|
jaz sem imela filing da bom dobila zdaj zdaj in jo tudi drugi dan sem (ampak čisto tak rjavi izcedek kot na začetku ) in sem si mislila "eh, spet moram teč drugi krog -nakar čez dan ni bilo več sledu o , pa drugi dan ne, pa tretji tudi ne.. no, peti dan sem pa zagledala magični+ ..ja prsa so me bolela-ampak to so me itak vedno pred , tko da nobrnih simtomov nisem imela-tudi slabosti ne.
|
|
|
|
RE: šokanje pred menstrucijo, hočem pa + 5.6.2008 12:44:42
|
|
|
|
sharona
|
jst sem imela prave PMS bolečine, če ne še malo hujših ... imela sem tudi drisko, kar je bilo pri meni običajno pred M ... je pa res, da me joški pa začuda niso boleli ... srečno!
|
|
|
|
RE: šokanje pred menstrucijo, hočem pa + 5.6.2008 21:51:05
|
|
|
|
lubicamoja
|
Jaz sem imela menstruacijo v prvem trimesečju... Vendar je v tretjem mesecu bila kak dan, dva a zelo slaba... Kako pa sem vedela? Šele v drugem mesecu pa sem ugotovila, da sem ... Bilo mi je slabo toda na nosečnost nisem pomislila...
|
|
|
|
RE: šokanje pred menstrucijo, hočem pa + 6.6.2008 9:58:01
|
|
|
|
Oaza
|
IZVIRNO SPOROČILO: ANA_P meni se je vse dogajalo isto kot pred M in kasneje ko sem vedela, da sem že noseča, še me je kar naprej špikalo. Tako da so bili isti znaki kot pri M. Tudi meni se je dogajalo isto. Prsi pa so me bolele od O naprej pa do konca 2 meseca nosečnosti. In to zeeellllloooooo bolele. Upam, da zagledaš +!!!
|
|
|
|
RE: šokanje pred menstrucijo, hočem pa + 6.6.2008 13:52:31
|
|
|
|
Naja30
|
Mene je vedno špikalo, kot da bom dobila M, pa sem bila noseča.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?