![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 10:43:15
|
|
|
|
mlavla
|
ja boga pina..upam,da nisi migrene fasala..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 10:57:04
|
|
|
|
pina-1
|
ženske jaz res ne vem kaj mi je, ampak takome začne dopoldne glava bolet. A je možno da mene to zaradi sinusov boli??? mam tak feeling da mi od tam bolečina začne naša ana je najraje v vozičku. tam najdlje zdrži. Na kavču ali v stolčku se pa hitro naveliča
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 11:00:18
|
|
|
|
pina-1
|
zdej so me pa z varne pirhodnosti klicali in mi pošljejo šaket v toku 3 tednov a so vam isto rekli? pa da bo poštnina tam nekje 3-4€
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 11:00:25
|
|
|
|
ella79
|
pina lahko da so sinusi sam kaj lahko narediš v tem primeru naša tudi dve uri zdrži na igralni podlogi al pa tri, dokler ni lačna pa da dobi svojo porcijo, potem pa še naprej z lahkoto
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 11:55:48
|
|
|
|
ELMA
|
živjo ....Naša tudi zdaj spi , ponoći se je enkrat zbudila pojedla in spet spala do 8h , upam da bo gdaj prespala celo noć , tko kot vaši . pina -upam da ti bo kmalu boljše...... mene ko so klicali iz varne prihodnosti , so rekli da bom v dveh tednih dobila paket .Še zdej nič, mogoće res traja dlje . Aje že bil tisti gospod pri tebi doma ,ali si ga zavrnila ? ( iz varne prihodnosti )
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 12:06:23
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pina lahko da so sinusi sam kaj lahko narediš v tem primeru naša tudi dve uri zdrži na igralni podlogi al pa tri, dokler ni lačna pa da dobi svojo porcijo, potem pa še naprej z lahkoto srečkoti jaz sem pa ful trudim da ga zanimiram pa sem zraven pa se nekaj buni...začenjam razmišljat da zato ker noče ležat, bi bil rad samo gor in da vse vidi malo radovednež. Ampak ne more bit cel dan v ležalniku al pa jajčki.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 12:41:44
|
|
|
|
buči
|
pina, meni so rekli v Varni prihodnosti 2 tedna, jih je bilo več, poštnine pa skoraj 6,5 evra, ker so poslali po TNT-expresu. In to v škatli z deklaracijo, da je notri 2,6 kg salame!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 12:43:54
|
|
|
|
buči
|
pop***** bom! Najprej crkne pomivalni stroj. Vlada, da ni več v garanciji! Tilen pa se že več kot pol ure dere - izsiljuje. Kar njemu ni podobno, ne da se mi likat, pa še oči mi takooooooooooooooooooooo dol lezejo!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 12:47:08
|
|
|
|
buči
|
Ne morem verjet, je utihnil! Grem hitro enega prcinit, potem pa pospravljat, dokler imam še čas, ko mi pripeljejo Aljaža nazaj. študentke, a ste kaj pridne? Kaj delate? Seminarske, diplomske, zapiski? Tudi če je poletje, ne pozabit na delo!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 13:01:32
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Mi smo še kar doma, smo opravke preložili na soboto Suzi za modrček ni panike, ti sam sporoč, pa bom zrihtala Itata, če imaš možnost, daj Jakoba spat v drugo sobo, vsaj za eno noč, pa ga greš iskat ko te bo klical (beri: jokal) za jest Men je to takrat mislim da Ella svetovala, samo jaz žal nimam sobe viška, pa tud tamal je začel ful lepo spat. Če ga daš v drugo sobo ne boš slišala njegovega premikanja in vrtenja po postelji, pa se boš vsaj malo naspala. Buči, jaz še kar nisem pridna se prah tamle na diplomi nabira srečanje - midva prideva enkrat med deseto in enajsto zdej grem pa kuhat...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 13:48:27
|
|
|
|
nizy
|
pozdravljene, naša na igralni podlagi zdrži dokler je sita danes naj bi mi pulili zob , pa reče dohtarca ,da je to za kirurga ,da ga ona ne upa ,ker je kanal blizu ,...se pa moram naročit k Slavcu v Besnico
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 13:51:23
|
|
|
|
nizy
|
pina - men je za paket rekla 2.5€ ,če bo kaj več ,ga ne bom sprejela ,pa še nadrla jih bom
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 14:12:04
|
|
|
|
bamby
|
pina, za paket sem jaz plačala slabe 4 €. Če te boli glava od sinusov pojdi k zdravniku, ker boš dobila antibiotike. Mi smo spali tudi do 5.15, pojedli mleko in spali do 9h . Sem ji pa prej ob 12.45 za čas kosila pripravila banano za jest, pa je bila tako zaspana, da ni bilo mislit, da bo kaj takega jedla . Pol še mleka ni hotla. Malo po 13h je šele flašo zagrabila in pojedla 130 ml. Zdaj pa spi. Očitno bom mogla začet le zjutraj pripravljat GH za pokušat, ker ob času kosila je ona vedno že preveč zaspana, da bi jedla po žlički. Sva bili pa tudi malo zunaj. Vreme je tak-tak. Upam, da bo za danes še zdržalo, ker za naslednje dni itak napovedujejo spet slabo in hladno.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 14:13:59
|
|
|
|
jencili
|
lalalalala...lalalalala Hihi, vam morm povedat, da sm klicala v P za UZ kolkov in mi je prijazna sestra rekla, da začnejo delati ob pol desetih in da lahko kar takrat pridem in sam povem, da sm se po tel. z njo tko zmenila Tko da...v torek se vidimo. Zdej samo vprašanje, kdaj bo naš mali gospodič vstal, ker mi spi včasih tudi do 10.15 No, se bomo potrudili čimprej prit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 14:31:39
|
|
|
|
Suzi*
|
noooo, jencili, kaj sem ti rekla. super!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 14:45:57
|
|
|
|
mami28
|
Pozdravljene po dolgem času! Sicer vas vsake tolk časa mal preberem, nisem pa dosti na tekočem. Vidim, da se pogosto dobivate , pa da ste eni že na gosti hrani. Me smo stare dobre tri mesece, se še polno dojimo, tehtamo malo več kot 5,2 kg. 20.6. imamo prvo cepljenje in upamo, da ne bo kakih težav. Dodala sem nekaj slikic, tko da lahk vidte kolk smo zrasli Zala je pravi biser, trenutno mi spi v naročju, kar je čez dan prava redkost. Ponoči se ponavadi dvakrat dojima in običajno takoj nazaj zaspi. Mejte se, pa lep pozdrav vsem!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 15:05:05
|
|
|
|
pina-1
|
glava ne boli več mene so z varne prihodnsoti samo klicali in sem po telefonu neko anketo izpolnjevala aja, sem priejela sms od big boske. JE pa to odgovor napovabilo na srečanje Vam kar celega prepišem: Provokatorke! Pridite ve sem na pivo, jaz častim . Stipe uživa, tvorio je restaurant.Carici dogaja, pancka od 20 pa do 4 in potem do jutra! Včeraj je namočila prstke v morje! Lp vsem februarskim smrjavckom in njihovim mamicam! A ji kej odgovorimo???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 15:06:22
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami28 Pozdravljene po dolgem času! Sicer vas vsake tolk časa mal preberem, nisem pa dosti na tekočem. Vidim, da se pogosto dobivate , pa da ste eni že na gosti hrani. Me smo stare dobre tri mesece, se še polno dojimo, tehtamo malo več kot 5,2 kg. 20.6. imamo prvo cepljenje in upamo, da ne bo kakih težav. Dodala sem nekaj slikic, tko da lahk vidte kolk smo zrasli Zala je pravi biser, trenutno mi spi v naročju, kar je čez dan prava redkost. Ponoči se ponavadi dvakrat dojima in običajno takoj nazaj zaspi. Mejte se, pa lep pozdrav vsem! mami kako ste lepčakni. ti se pa le bolj pogosto oglašaj, če ne boš kregana
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 15:22:50
|
|
|
|
mami28
|
Se bom potrudla, predvsem moram Zalo nahecat, da bo kej več spala čez dan
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 15:36:08
|
|
|
|
ella79
|
mami Zala je res prava princeska jencili dobr si se tole zmenila potem nas bo pa kar nekaj zasedalo v torek sam dazdarica bo manjkala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 15:38:53
|
|
|
|
itata
|
meti: žal nimam sobe viška. sej danes mi tud zdej popoldne noče sam spat pa skoz neki rita pa duda, se sploh ne umiri čist... možn tud da zato k ga kej srbi... sej ne vem smo bli v mestu. G pregled ok, kavica padla, obisk pri odvetnici tudi, mali skoz priden
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 15:41:10
|
|
|
|
itata
|
mene so tudi iz varne prihodnosti klical... je isto rekla poštnina 3-4 eur. po mojem je odvisno od tega kam pošiljajo... bomo vidl. v roku 3 tednov bo baje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 16:26:15
|
|
|
|
nizy
|
pri nas mamo pa zanič vreme , dež pada pa ful grmi ,danes nič od sprehoda
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 16:33:02
|
|
|
|
nizy
|
tooočččoooo mamo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 16:36:52
|
|
|
|
itata
|
no zdej se je po 1 uri premetavanja po postelji in potem po rokah je mali končno uspel zaspat u miru bogi... naš se pa kadar je razpolžen igra tudi eno uro. sploh ni panike. vtiljak gleda ful časa lahko, pa na igralni preprogi je tud kar dost časa. sam tam na preprogi zdrži sam malo manj časa al ga pa kej igračke razjezijo, ker si jih ne more stlačit v usta tko da se zvečer jaz kar zraven igralne podlage vležem in kej telovadim al pa gledam mal tv mal se z njim pogovarjam pa sva tko dokler ni tolk zaspan, da greva sam še spat v ležalniku tud kar nekaj časa zdrži tud ni panike. sam od vseh zadev še najmanj pa še to kej rita vmes in si ga ne upam samega pustit in it v spodnji štuk, ker je enkrat že skor dol zlezel... pri nas pa ful sonce, mali pa spi... sam je itak še prevroče, da bi šla spet ven. bova šla mal kasnej. okol 18h očitno.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.