bamby
|
itata, lepo,da si spet med nami čvakami in da si si nabrala novih moči . Jakob je pa tdui že ful velik!!! pina, čestitke za obletnico poroke!!!! nizy, čestitke za mini RD !!! IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a ne kok so dobri k se naglas smejejo naša pa zravn z učmi mižika, se ji čist dogaja najboljš ji je če jo po trebuščku, za vratom al pa po podplatih prdkam al kako naj rečem kaj, sej veste kaj mislim Naša se je včeraj lotila že sama prdkat . Sem dopoldan cunje na balkon obešala, pa slišim kar naprej eno prdakanje skozi usta, pa sem mislila da je Tim, pol pa ugotovim, da je Anaja osvojila novo tehniko bajsa, tamala je ful cukr, pa očitno ji GH fajn ustreza , pa dela v stanovanju tudi hitro napredujejo. So kar zagnani tile vaši fantje ! IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Smo v mullerju danes kupile njihove ta nove pelenice. Pa so super tanke, kot pamerske. BOmo videli kako se obnesejo. Aja ne vem če sem vam povedala, samo mislim, da smo mi dobili 1 zob. Sicer mi ne pusti prov pogeldat, sam neki je čutit na dlesni. BOm danes to pposkusla razvozlat. Jaz sem že sprobala ta novo plenico. Sem ji jo namontirala za čez noč, pa je super zdržala . Upam, da bo še naprej tako, samo imam zdaj še nekaj starih za ponucat. Če je zobek na vidiku, potem vse čestitke ! mlavla, tudi Neža je že zelo velika punca. Moram pa posebej pohvalit slike iz krsta. Super ste ! V tisti cerkvi sem pa že enkrat bila. Je ful velika, bolj kot kakšna katedrala. IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Jest mam pa r.d 28.6 jupiiiiii ze komi cakam darila Jaz pa 23.6.
|