Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:24:18
|
|
|
|
Janey
|
Čer za tretji del čveke ena je spraševala za ano banano..moja tak čivka ko jo tak gor pa dol rukam te je pokvarjena tvoja, nesi nazaj. naše sončece je blo danes tak pridno. najprej je spančal do 5ih pojedel in do 8ih še potegnil potem smo ugotovili da smo dobili PRVI ZOBEEEK juhuhuhuhuh....smo ga rodili tolko smo prejokali. no pol pa je šla mami k frizerju in je tam bil z mano 2 ure in se smejal in bil najbolši na svetu. No da nebote mislile da sem taka krava ko mora še malega k frizerju zraven vlačit je frizerka od mojga seka, tak da je bil v domačem okolju v glavnem pomoje bo frizer, ker mu je blo ful fino vse tam. Pa še akvarij ima v salonu, se je čist domače počutil in bulil ribice kot nor potem pa naju je v mestu dežek dobil pa je ati po naju prišel pol pa smo se načpfotali pa je zaninal ko mali hrček jaz sem pa nova sem se že tudi natelovadila zdaj grem samo še pod tuš in v deželo nina nana lep večer vam želim čav bav
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:26:27
|
|
|
|
dolenjka
|
Janey za prvi februarski zobek Tko, zdej bom pa tale avtar obdržala A sem vam všeč?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:27:57
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Janey za prvi februarski zobek Tko, zdej bom pa tale avtar obdržala A sem vam všeč? Hvala o big mama sexy
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:28:08
|
|
|
|
Bajsa
|
Dolenjčica ne vem če si si glih podobna
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:29:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Dolenjčica ne vem če si si glih podobna Ja, maš prav, c resnici imam mal manjše joške
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:29:39
|
|
|
|
Bajsa
|
Janey bravo za zobek . Tale vaš Jakec je pa ful napreden! Jaz upam, da ga Zala še neki časa ne bo dobila, čeprav se nekaj sumljivo že zadnje tri dni dre in slini. Boge moje zize, če pride zobek.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:30:21
|
|
|
|
Bajsa
|
Ne ne zize so kr kul, tam okol pasu je tele plesačice mal več
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:30:36
|
|
|
|
ella79
|
janey za prvi zobek. Prvi tudi med februarčki zdej sploh ne vem kaj je za ena, k prej sem že od daleč vedla po avatarju sej so dobri, sam men to sploh ni všeč če že lahko pripomnem pomoje bom jaz danes 1. izdajalka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:31:21
|
|
|
|
bamby
|
Kaj ste pa nocoj čist pobezlale s temi avatarji dolenjka, zate
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:31:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 janey za prvi zobek. Prvi tudi med februarčki zdej sploh ne vem kaj je za ena, k prej sem že od daleč vedla po avatarju sej so dobri, sam men to sploh ni všeč če že lahko pripomnem pomoje bom jaz danes 1. izdajalka ti si že izdajalka, ker si se potuhnla že pred deveto
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:32:13
|
|
|
|
Bajsa
|
No zdej pa res grem. Sladke sanje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:32:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Kaj ste pa nocoj čist pobezlale s temi avatarji dolenjka, zate hvala, sam sem se odločila, da je čas da kar svojo sliko obdržim za avtar, da me boste na cesti lažje spoznale
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:34:04
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 janey za prvi zobek. Prvi tudi med februarčki zdej sploh ne vem kaj je za ena, k prej sem že od daleč vedla po avatarju sej so dobri, sam men to sploh ni všeč če že lahko pripomnem pomoje bom jaz danes 1. izdajalka ti si že izdajalka, ker si se potuhnla že pred deveto to pa ne mal pred deseto točno eno uro me ni blo, sem šla prav pogledat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:34:42
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby Kaj ste pa nocoj čist pobezlale s temi avatarji dolenjka, zate hvala, sam sem se odločila, da je čas da kar svojo sliko obdržim za avtar, da me boste na cesti lažje spoznale ti zdej tako zgledaš, k da se noro važiš k greste na morje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:37:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby Kaj ste pa nocoj čist pobezlale s temi avatarji dolenjka, zate hvala, sam sem se odločila, da je čas da kar svojo sliko obdržim za avtar, da me boste na cesti lažje spoznale ti zdej tako zgledaš, k da se noro važiš k greste na morje sej bom svojo rit še zate mal namočila, sam če bom kje najdla tako velike kopalke, kot imam rit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:39:17
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby Kaj ste pa nocoj čist pobezlale s temi avatarji dolenjka, zate hvala, sam sem se odločila, da je čas da kar svojo sliko obdržim za avtar, da me boste na cesti lažje spoznale ti zdej tako zgledaš, k da se noro važiš k greste na morje sej bom svojo rit še zate mal namočila, sam če bom kje najdla tako velike kopalke, kot imam rit ti lahko pomagam, tangice daš gor pa je
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:40:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby Kaj ste pa nocoj čist pobezlale s temi avatarji dolenjka, zate hvala, sam sem se odločila, da je čas da kar svojo sliko obdržim za avtar, da me boste na cesti lažje spoznale ti zdej tako zgledaš, k da se noro važiš k greste na morje sej bom svojo rit še zate mal namočila, sam če bom kje najdla tako velike kopalke, kot imam rit ti lahko pomagam, tangice daš gor pa je maš prav, bom mela celo plažo zase
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:41:18
|
|
|
|
Suzi*
|
čer. jaz na broju. otroc spijo, mami na RR. a ste čist znorele z avatarji?? sploh več ne vem kera je kera. dolenjka po tej fotki te pa res ni mogoče spoznat. pina, za vrata. a ti pa nisi imela nič glasu pri izbiri vrat? janey, bravo za prvi februarski zobek.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:44:08
|
|
|
|
bamby
|
pandica, ne delaj se frikico
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:45:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby pandica, ne delaj se frikico OOO a to si ti??? A tko so ti lasje zrastli? Dobr ti gre dieta od rok
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:53:09
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby pandica, ne delaj se frikico OOO a to si ti??? A tko so ti lasje zrastli? Dobr ti gre dieta od rok
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:55:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby pandica, ne delaj se frikico OOO a to si ti??? A tko so ti lasje zrastli? Dobr ti gre dieta od rok Čaki čaki, tole pa nisi ti, sej se nisi mogla tko hitr postarat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:57:51
|
|
|
|
dolenjka
|
OOOhoooooohooooo, spet se januarke pasejo po naši temi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 22:59:00
|
|
|
|
bamby
|
In zdaj gre spet ena izdajalka spat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.6.2008 23:00:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby In zdaj gre spet ena izdajalka spat Pa še ena, sej ostale so pa že šle, pa si niso upale povedat februarski
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?