Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:55:47
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Zdej je pa vse speglan, samo še v torbe pomečem, čevlje bom pa zjutri. Tista 2 para kar spotoma pobašem Lase si bom mogla pa še zjutri umit ker ste me ve zavajale Sej bom ziher 6.20 že auf, al pa me bo zaj** in bo spala, da bomo šli pol res ob 12h namest ob 10h od doma Zdej sem bla pri njej in ima pri odprtem oknu 26 stopinj v sobici Pridna šefica! Ja pr nas se pa ful shladi čez noč, tko da jo dam jaz v bodi brez rokavov, pa vrečo, ko pa grem še jaz spat, to je okol 1 ponavad, jo pa še pokrijem al s tankim kovtrčkom, če je pa res ful toplo, pa sam z rjuhco. Zjutri se itak čist odkrije in če ni v vreči je čist premražena.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:55:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: nuka On je zmatran človek ker hodi v službo , jaz pa sem doma NE HODIM V SLUŽBO.... Elma a sta najina dva v žlaht? Al imajo istega fotra 200tka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:56:17
|
|
|
|
mlavla
|
ma on je to mislu do 200-tke zdej pa res grem...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:56:39
|
|
|
|
Bajsa
|
Jeeeej 200 tka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:57:02
|
|
|
|
dolenjka
|
Naša spi samo v tanki pižamici, pa s kapno od kovterčka pokrita, sam se razbrca sred noči
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:57:04
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: nuka Čer! Mesečnica si mi dala delo. Zdele že en lep čas gledam tele mei tai-e. So lepi pa naša skoz bolj uživa ko jo nosim. Se vidi da ma rada vse pod kontrolo. Joj teli desci. Zvečer sem tavelika dva kopala in je mel moj Nino čez. Se je drla k ker je bla zaspana. Sem mojmu rekla če bi jo lahko vsaj poskusu potolažit. In me je desc prov blesov pogledov in zakomentirov da je premaknu iz discavery-a na sport kanal pa da ni nič bolš, da se še zmer dere. Sej ne vem a sem jz mal trapasta al mojmu descu dons mal špila. Zdele sem se pa prov nasmejala, ma ne morem verjet, to so vsi enaki, kopija. Isti kalup, sam drgač pofarbat. Naša južna brača bi rekla: Isto sranje, samo drugo pakovanje. No vse k mate fantke, glejte kako jih boste vzgojile, da ne bojo naše pupe mele takih bebčkov to vam moram povedat....zadnjič jaz špegu v kopalnici pucam, pa uleti moj s tamalo....in kaj ji reče....da nej kr gleda, da bo tud ona mogla to znat delat .....matr, sem kar poškilla.....rečem, da bo pač tud anžej to znal delat.....itak da je poškilu, pa zamomlal, da to pa že ne, pa šel stran. ampak moj sin bo znal vse to delat. ker maminga sinčka pa ne mislm vzgojit, da mi bo snaha pol jokala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:57:29
|
|
|
|
mlavla
|
pa sem jo tud jst še dočakala... dolenjka uživaj "zasluženo" morje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:57:53
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: nuka On je zmatran človek ker hodi v službo , jaz pa sem doma NE HODIM V SLUŽBO.... Elma a sta najina dva v žlaht? Al imajo istega fotra 200tka to si čakala, ne? Lepo smo ti pomagale. Pri nas pa poka, kot, da je vojna. MOra bit dober ognjemet. Lepo odmeva v tem blokovskem naselju. Če mi pa pikico zbudijo, jim pa j.... m....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:58:09
|
|
|
|
ELMA
|
Šefica Gdaj greš na morje , a mogoče čakaš da otpreš 4-del
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:58:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: nuka Čer! Mesečnica si mi dala delo. Zdele že en lep čas gledam tele mei tai-e. So lepi pa naša skoz bolj uživa ko jo nosim. Se vidi da ma rada vse pod kontrolo. Joj teli desci. Zvečer sem tavelika dva kopala in je mel moj Nino čez. Se je drla k ker je bla zaspana. Sem mojmu rekla če bi jo lahko vsaj poskusu potolažit. In me je desc prov blesov pogledov in zakomentirov da je premaknu iz discavery-a na sport kanal pa da ni nič bolš, da se še zmer dere. Sej ne vem a sem jz mal trapasta al mojmu descu dons mal špila. Zdele sem se pa prov nasmejala, ma ne morem verjet, to so vsi enaki, kopija. Isti kalup, sam drgač pofarbat. Naša južna brača bi rekla: Isto sranje, samo drugo pakovanje. No vse k mate fantke, glejte kako jih boste vzgojile, da ne bojo naše pupe mele takih bebčkov to vam moram povedat....zadnjič jaz špegu v kopalnici pucam, pa uleti moj s tamalo....in kaj ji reče....da nej kr gleda, da bo tud ona mogla to znat delat .....matr, sem kar poškilla.....rečem, da bo pač tud anžej to znal delat.....itak da je poškilu, pa zamomlal, da to pa že ne, pa šel stran. ampak moj sin bo znal vse to delat. ker maminga sinčka pa ne mislm vzgojit, da mi bo snaha pol jokala. mogoče bi pa carica šefica kar anžeja vzela?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:58:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Šefica Gdaj greš na morje , a mogoče čakaš da otpreš 4-del sutra u 10.00
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:59:10
|
|
|
|
Bajsa
|
NO BABE, JAZ SEM SI DOVOLILA ODPRET 4. DEL Nisem hotla kričat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:59:45
|
|
|
|
nuka
|
Sem šla hitro po 1 lučko k sem tele slike vidla. Za vsak slučaj .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.7.2008 0:01:08
|
|
|
|
Bajsa
|
Joj jaz bi pa še kr neki jedla, neki sladkega, no lohk je tud tale jogurt iz spina, kao activia varianta, sam 100 krat boljši!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.7.2008 0:01:13
|
|
|
|
ELMA
|
Kera ti je dovolila da to narediš, dokler ne končamo 200tke .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.7.2008 0:01:28
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: nuka Čer! Mesečnica si mi dala delo. Zdele že en lep čas gledam tele mei tai-e. So lepi pa naša skoz bolj uživa ko jo nosim. Se vidi da ma rada vse pod kontrolo. Joj teli desci. Zvečer sem tavelika dva kopala in je mel moj Nino čez. Se je drla k ker je bla zaspana. Sem mojmu rekla če bi jo lahko vsaj poskusu potolažit. In me je desc prov blesov pogledov in zakomentirov da je premaknu iz discavery-a na sport kanal pa da ni nič bolš, da se še zmer dere. Sej ne vem a sem jz mal trapasta al mojmu descu dons mal špila. Zdele sem se pa prov nasmejala, ma ne morem verjet, to so vsi enaki, kopija. Isti kalup, sam drgač pofarbat. Naša južna brača bi rekla: Isto sranje, samo drugo pakovanje. No vse k mate fantke, glejte kako jih boste vzgojile, da ne bojo naše pupe mele takih bebčkov to vam moram povedat....zadnjič jaz špegu v kopalnici pucam, pa uleti moj s tamalo....in kaj ji reče....da nej kr gleda, da bo tud ona mogla to znat delat .....matr, sem kar poškilla.....rečem, da bo pač tud anžej to znal delat.....itak da je poškilu, pa zamomlal, da to pa že ne, pa šel stran. ampak moj sin bo znal vse to delat. ker maminga sinčka pa ne mislm vzgojit, da mi bo snaha pol jokala. mogoče bi pa carica šefica kar anžeja vzela? moj je že mal zbirčen. moraš prinest pokazat, pol pa da vidmo. ima pa v bloku same bejbe, tako da povpraševanje je veliko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.7.2008 0:01:35
|
|
|
|
Bajsa
|
Zdej grem pa spat Nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.7.2008 0:02:59
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Kera ti je dovolila da to narediš, dokler ne končamo 200tke . Sama sem si dovolila , kaj mi pa morejo, morejo morejo, kaj mi pa morejo če sm tko fest.... Sm kr mal priredila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.7.2008 0:03:16
|
|
|
|
Suzi*
|
šefica, uživejte na morju!!!! pol pa res en mega shod organiziramo. nočko vsem. jaz bom pa še mal "netala" okol.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.7.2008 0:04:57
|
|
|
|
srečka nosečka
|
šefica - uživajte na morju, carico čuvaj in na nas kaj misli, ko se boš s pirom hladila grem Lani družbo delat nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.7.2008 0:09:39
|
|
|
|
ELMA
|
Dolenjka fajn se imejte .... Punce jez bom čez 3-dni napolnila 17-let Ko bi vsaj bilo 17 . noćko vsem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.7.2008 0:17:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Dolenjka fajn se imejte .... Punce jez bom čez 3-dni napolnila 17-let Ko bi vsaj bilo 17 . noćko vsem A si mal obrnla, pa jih bo 71
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.7.2008 0:18:48
|
|
|
|
dolenjka
|
Drage moje! Ne vem, če bom ju3 kaj prižgala to škatlo, zato se LEPO LEPO IMEJTE, PA VELIKO NAME MISLITE KAKO UŽIVAM! RADA VAS IMA VAŠA ŠEFIKA
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.7.2008 8:38:43
|
|
|
|
ella79
|
prva sem vas neki za nazaj brala, sam ste zvečer čist preveč razturavale dolenjka uživajte na morju in za zobka slikce lepe lepe, se vidi da so tole naši februarčki
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.7.2008 9:01:47
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 prva sem vas neki za nazaj brala, sam ste zvečer čist preveč razturavale dolenjka uživajte na morju in za zobka slikce lepe lepe, se vidi da so tole naši februarčki ne, ne Ella, nisi prva, le na napačni temi si
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?