Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:42:45
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA dones sem tečna , menda bom dobila .in se raje ne oglašam .Še svojga sem napiz**** ker misli da on sam dela in , in zdej pakiram torbo zjutraj ob 4h štartam do obale .OHNE MAN Alajne mit kinder...aleluja On je zmatran človek ker hodi v službo , jaz pa sem doma NE HODIM V SLUŽBO.... Mat** mu , ko jaz rečem da bi šla kam un ne more , zato sem mu rekla ti bodi jutri doma pospravi in , skuhaj a, jaz pa sam grem nekam na morje ...Morm se mal zluftat , zato jutri grem , samo nevem kje se bom ustavila , VKopru , Ankaranu , ali mogoče do Fiese grem tam mi je naj bolj všeč Kur*ga gleda...Juri me nebo , mogoće bo on z vami čvekau Ej ....kaj bi jaz če nebi imela vas in RR. Jah čudna bi bla, če nebi blo RR-ja, da se lohk vsake tolk mal spucamo! za vas, da greste mal na obalo nogice namočt Sej včasih nam res ne preostane druzga, kokr da vzamemo stvari v svoje roke, popokamo in gremo. Je še najbolj fletn. Men so tud Fizine všeč, sm bla ne let tm, mi je fajn ker je plaža betonska, pa ni treba nikjer na skalcah ležat. No sam čez paške plaže pa itak ni nobene, no plaže že, sam mmorje se pa naše lohk skrije
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:44:06
|
|
|
|
nuka
|
Čer! Mesečnica si mi dala delo. Zdele že en lep čas gledam tele mei tai-e. So lepi pa naša skoz bolj uživa ko jo nosim. Se vidi da ma rada vse pod kontrolo. Joj teli desci. Zvečer sem tavelika dva kopala in je mel moj Nino čez. Se je drla k ker je bla zaspana. Sem mojmu rekla če bi jo lahko vsaj poskusu potolažit. In me je desc prov blesov pogledov in zakomentirov da je premaknu iz discavery-a na sport kanal pa da ni nič bolš, da se še zmer dere. Sej ne vem a sem jz mal trapasta al mojmu descu dons mal špila.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:44:27
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Bajsa dej povej geslo da pogledam slikice kaval Hvala mlavla. Elma sej drugač sem ti pa že vmes enkrat tud že to napisla. No sej vem, da niste navajene, da jaz v enem večeru tok postov napišem, ja kaj čmo, če mi pa dogaja.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:46:12
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Suzi - a ti je kakšen všeč? ja, ampak so nedosegljivi. sicer pa če ni panike in vse naredijo, pol lahko naročiš katerokoli kombinacijo, a ne??
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:46:16
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Pri nas je pa ognjemet, zaključek Lent festivala. da naš bolk gleda v napačno smer. A mislite, da bi imeli sodedje kaj proti, če jim pozvonim in vprašam, če lahko z njihovega balkona gledam?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:46:26
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuka Čer! Mesečnica si mi dala delo. Zdele že en lep čas gledam tele mei tai-e. So lepi pa naša skoz bolj uživa ko jo nosim. Se vidi da ma rada vse pod kontrolo. Joj teli desci. Zvečer sem tavelika dva kopala in je mel moj Nino čez. Se je drla k ker je bla zaspana. Sem mojmu rekla če bi jo lahko vsaj poskusu potolažit. In me je desc prov blesov pogledov in zakomentirov da je premaknu iz discavery-a na sport kanal pa da ni nič bolš, da se še zmer dere. Sej ne vem a sem jz mal trapasta al mojmu descu dons mal špila. Zdele sem se pa prov nasmejala, ma ne morem verjet, to so vsi enaki, kopija. Isti kalup, sam drgač pofarbat. Naša južna brača bi rekla: Isto sranje, samo drugo pakovanje. No vse k mate fantke, glejte kako jih boste vzgojile, da ne bojo naše pupe mele takih bebčkov
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:46:45
|
|
|
|
ELMA
|
Za vse tiste ki bi rada bile suhe , jaz sem se ustrašila ko sem tole vidla in ne grem na dijeto , bom kar svoj šlavf imela , ker se z njim sigurno ne bom utopila...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:47:12
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ELMA mater , ej kot pijane ste ne morem brat ket prehitro pišete , nimam časa pisat ker berem .... te čist štekam jaz tud.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:47:44
|
|
|
|
Bajsa
|
Doooooooooooooooleeeeeeeeeeeeenjkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa prid pomagat za 200 tko, drgač no go na more!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:47:47
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: nuka Čer! Mesečnica si mi dala delo. Zdele že en lep čas gledam tele mei tai-e. So lepi pa naša skoz bolj uživa ko jo nosim. Se vidi da ma rada vse pod kontrolo. Joj teli desci. Zvečer sem tavelika dva kopala in je mel moj Nino čez. Se je drla k ker je bla zaspana. Sem mojmu rekla če bi jo lahko vsaj poskusu potolažit. In me je desc prov blesov pogledov in zakomentirov da je premaknu iz discavery-a na sport kanal pa da ni nič bolš, da se še zmer dere. Sej ne vem a sem jz mal trapasta al mojmu descu dons mal špila. Zdele sem se pa prov nasmejala, ma ne morem verjet, to so vsi enaki, kopija. Isti kalup, sam drgač pofarbat. Naša južna brača bi rekla: Isto sranje, samo drugo pakovanje. No vse k mate fantke, glejte kako jih boste vzgojile, da ne bojo naše pupe mele takih bebčkov lepo si povedala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:48:39
|
|
|
|
nuka
|
On je zmatran človek ker hodi v službo , jaz pa sem doma NE HODIM V SLUŽBO.... Elma a sta najina dva v žlaht?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:49:00
|
|
|
|
srečka nosečka
|
elma - jaz sem raje za kakšno kilo več, kot pa da bi bila takšna f
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:49:19
|
|
|
|
Bajsa
|
Ja Elma, zato pa jaz pridno skrbim, za zadosten vnos kalorij , maščob , sladkorja v svoje telo, ker takale prekla pa res nočem bit!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:50:19
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica No naš se je zbudu in gre spat...grem jaz tud... Hmmm...pomota sam TV je ugasnu in spi dalje...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:51:27
|
|
|
|
Bajsa
|
Jaz pa kingstone poslušam, je glih taprav veter in vleče gor z loke. Sej bi bla na balkonu, sam me mal mrazi, pa pol na en uho vlečem, pa z vami klepetam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:52:07
|
|
|
|
mlavla
|
drage moje moj mi je reku,da mamo še 8min...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:52:15
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica No naš se je zbudu in gre spat...grem jaz tud... Hmmm...pomota sam TV je ugasnu in spi dalje... Suzi kje si pa ti šele, si čist v zaostanku Dejmo dejmo, ne mečkej, uscal se bo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:52:36
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Bajsa dej povej geslo da pogledam slikice kaval Hvala mlavla. Elma sej drugač sem ti pa že vmes enkrat tud že to napisla. No sej vem, da niste navajene, da jaz v enem večeru tok postov napišem, ja kaj čmo, če mi pa dogaja. hvala za geslo bom kasneje pogledala slikice , lohk bi pa sama uganila zdej pa dejmo čvekat , da pridemo do200-tke Kje pa je ŠEFICA
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:52:44
|
|
|
|
dolenjka
|
Zdej je pa vse speglan, samo še v torbe pomečem, čevlje bom pa zjutri. Tista 2 para kar spotoma pobašem Lase si bom mogla pa še zjutri umit ker ste me ve zavajale Sej bom ziher 6.20 že auf, al pa me bo zaj** in bo spala, da bomo šli pol res ob 12h namest ob 10h od doma Zdej sem bla pri njej in ima pri odprtem oknu 26 stopinj v sobici
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:53:27
|
|
|
|
mlavla
|
pol pa spat... nočko ve kar čvekajte..vas bom jutr brala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:53:41
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla drage moje moj mi je reku,da mamo še 8min... Do česa? A ja sej res dons mamo čarovnice spet shod. Stare, dons se dobimo pr našmu raufunku, pa tiste, ki nimate globincev ostante doma, ker starih krip ne bomo čakale, jasno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:54:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dolenjka - a ti si celo bajto spakala za na morje? Dolgo ti to skup mečeš.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:54:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla drage moje moj mi je reku,da mamo še 8min... da si ne bo kej naredu od desc! Zdej bo pa še limitiral kolk časa bomo dež fehtale al kaj?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:54:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - a ti si celo bajto spakala za na morje? Dolgo ti to skup mečeš. ne, dolg F5 prtiskam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:55:06
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuka On je zmatran človek ker hodi v službo , jaz pa sem doma NE HODIM V SLUŽBO.... Elma a sta najina dva v žlaht? Al imajo istega fotra
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?