SpeliG -> RE: Krči 5-6 ur skupaj??? (5.6.2008 11:40:05)
|
Hm, sumljivi so mi te krči, jaz se tudi sprašujem da ni lakota? Jaz sem tudi mislila da ima naša punči krče in to ene fejst čudne, pri katerih se sploh ne zvija, ampak samo jokca po cel dan. Bila je polno dojena, potem sem bila tako utrujena, da je bilo mleka manj in je bilo treba zvečer dodat flaško Aptamila, ker naša ful rada papa. In smo ugotovili, da je bila ves čas samo lačna. Zdaj je stara 2 meseca in nismo imeli prav nobenga krča do zdej in upam da tako ostane, punca pa lepo napreduje in jo slišiš jokat le ko je lačna ali pa si želi mal družbe.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Da bi vedela za ziher kaj ji je, bi ji jaz na tvojem mestu vseeno dala eno flaško prilagojenega mleka. Pa da ne boste zdej skočile v luft zaradi dojenja, vseeno je bolje sit in zadovoljen otrok, kot pa lačen in dojen... Sej boš takoj vedla, po eni flaški se pa otrok še ne navadi nanjo in pozabi na dojenje. Če ne bo bolje, potem so res krči, ker jaz jo ne bi filala s kapljicami proti krči, če pa je morda le lačna. Srečno!
|
|
|
|