annie17 -> RE: šoping lista (4.6.2008 16:56:48)
|
Pozdravljena izabella1! Jaz se na splošno izogibam Baby centru in Pikapolonici za nabavo hrane. V splošnih trgovinah so ceneje. Npr. DM in Mueller imata približno enaki ceni za Milupa izdelke (nekaj jih seveda iztopa), medtem pa, če kupiš v DM-u riževo kašico njihove Allnatura znamke je mislim, da cena okrog 2€. Sem pa opazila, da navadna riž.kaša Allnatura ni tk dobra kot Milupina (vsaj meni), mali jo je sicer zelo rad jel, ostale žitne kašice Allnatura so bile pa njamsi. Mogoč me je motlo predvsem to, da je na Allnaturini pisalo: iz riževe sluzi. Našemu je ful v slast Allnaturin rižolino z jabolkom in hruško. Mi smo kar nekaj časa mislili, da nam škoduje pšenica in sem kupovala zelo veliko brezgluteinskih izdelkov. V Tušu, Šparu in Merkatorju so kakšna 2 meseca pri nam začeli zalagati police s temi stvarmi, prej sem jih kupovala v DM-u, kjer pa so bistveno dražji. Zato pojdite v trgovine, poiščite police z zdravo prehrano in poglejte, kaj ponujajo tudi tam - mogoče dobite kako novo idejo za sladkosnede, sploh če kdo še doji in se mora odpovedati marsikateri slaščici. So pa te stvari kar precej drage. Poleg tega pa še nasvet: ne vas bit strah zvečer skuhat navaden riž na vodi, ga zmiksati in shraniti do jutra v hladilniku, potem pa ga zmešati z dovoljenim mlekom. Pa ne pozabit na kake čist navadne ovsene (idr.) kosmiče, ki jih lahko prav tako ponudite za kak obrok...BISTVENO CENEJE! Pa srečno!
|
|
|
|